2777
2789

پول بده برو آیوآی کن بقیه‌ش چرته

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اول از همه توکل و توسل به خدای بزرگ که از همه قادر تره به هر کاری و تا اون نخواد نمیشه بعدم فقط گرمی بخورید خودت و شوهرت 

سردی هارو حذف کنید 

فقط اونجايي که هوشنگ ابتهاج ميگه: نمیدانمچه می‌خواهم بگویمغمی در استخوانم میگدازد
ببین اول اینکه هر چی خدا بخاد همون میشه ولی اگه برات مهمه برو ای وی اف

گفتم اولی رو با این روشا و دکتر تعیین جنسیت برم اما شد شد نشد بعدی آی وی اف

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚
خودتون انجام دادید یا اقوام  و اینکه رژیم گرفتید و نشد

ن من انجام ندادم ولی برای بچه دومم آیوآی میکنم فامیلامم همین کارو کردن 

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

ببین برا پسر میگن باید گرمی بخوره آقا قبل نزدیکی دوش آب سرد بگیره و خانم با جوش شیرین واژن شستشو بده و روز دقیق تخمک گزاریتو پیداکن یه روز قبلش نزدیکی کن تا 3روز.... دیگه سیاه دونه میگن ناشتا با عسل بخوری خوبه 

ن من انجام ندادم ولی برای بچه دومم آیوآی میکنم فامیلامم همین کارو کردن 

چقدر هزینشه ؟ 

آخه من با این داروها و ... تا الان ۱۲ میلیونی رفتم فعلا این ماه هم باردار نشدم 

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚

ببین من خودم 2تا پسر دارم هیچ رژیم اینا نگرفتم خاست خدا بوده ولی میگم باید نزدیکی طولانی باشه زن ارضا بشه بعد مرد و موقع ارضاع عمقی باشه وپاهاتو بدی بالا 

شوهرم مدلش اینه ومن نمیدونستم این تاثیر داره چون من خودم دلم میخاست دومی دختر باشه 

2790
2778
2791
2779
2792