2777
2789
عنوان

بچهای تهرانپارس لطفا بگین

281 بازدید | 22 پست

امشب همسرم ازسرکاراومد گفت تهرانپارس بودم چندتا خانم با ظاهری خیلی جلف کنارخیابون وایساده بودن ماشین ترمز میزدن قیمت میگرفتن....میگفت قیافهاشون داد میزد چکاره ان....من ازوقتی اینو‌شنیدم خیلی ناراختم زنا انقدر بدشدن و توی سطح شهر ریختن.راسته همچین چیزی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اندرزگو ک کلا پاتوقشونه ولی اره تو هفت حوضم بعضیاشون ۱۱_۱۲ بعضی شبا وامیسن تو همین پرستار دم خونمون یه شب یه چندتایی بودن یعنی خاک برسر اون‌زن ک اینجوری خرجو درمیاره

صبح بخیر

نهه عزیزم خودم درجریانم چخبره....ولی امشبی خیلی افتضاح بوده.چون ی دختر ده ساله دارم همش فکرمیکنم اگر ازادی بشه یه عده فاسد شهرو خراب میکنن.....بقیه که دنبال ازادیه سالم هستن هم میرن زیر سوال

نهه عزیزم خودم درجریانم چخبره....ولی امشبی خیلی افتضاح بوده.چون ی دختر ده ساله دارم همش فکرمیکنم اگر ...

خب صد در صد اینجوری میشه شما فک کن یه مانع بذاری جلوی جریان آب اون و برداری شدتی که جاری میشه خیلی بیشتر از حالت معولیه

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

اول از همه فکر کنم نباید قضاوت کنیم این افراد رو چون ممکمه یه مشکلاتی یه بلاهایی سرشون اونده باشه به این حال بیوفتن

ولی درکل تهران خیلی بده متاهل ها هم پیشنهاد رابطهدمیدن و خیلی فاسد شده تهران

امیدوارم بعد از ازادی با تاپ شورتک نیان بیرون خدا رحم کنه 

نهه عزیزم خودم درجریانم چخبره....ولی امشبی خیلی افتضاح بوده.چون ی دختر ده ساله دارم همش فکرمیکنم اگر ...

نه که الان این خبرا نیست ، این چیزا ربطی به آزادی نداره به خاطر مشکلات اقتصادیه کسی که پول داره مگه دیوانه اس خودشو بسپره دست یه آدم ناشناس و بدنشو بفروشه