2777
2789
سلام یه پسر ۲۲ماهه دارم که یک ماهه از پوشک گرفتمش.از همون موقع انگار از پی پی کردن ترسیده.اصلا نمیزاره پمپرز ببندم بهش.اگه ببندم بازش میکنه.خیلی نگرانشم.چهار روزی هم هست که غذا نمیخوره.فکر میکنم به خاطر یبوستش باشه.کسی تجربه ای در این مورد نداره
حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!
تا چه مدت طبیعیه؟دلم براش میسوزه.چیکار کنم
حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با وجودیکه من اصلا سر پی پی کردنش حساس نبودم.ولی انگار ترسیده
عزیزم بهتره ببریش دکتر یبوست عواقب خیلی بدی داره اگر همین طور ادامه بده و پی پی نکنه
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
چه شیافی؟
پسر منم اینطور شد انگار از دستشویی کردن میترسید .منو روانی کرده بود اصلا نمیشد جایی بریم همش میگفت پشتم کثیفه..یه مدت اینطور بود تا یک شب پوشکش کردم گفتم برو یه جا تنها کسی نباشه دستشویی کن.بعد ربع ساعت اومد حالشم خوب بود.راحت شده بود.دیگه مجبور شدم تا یه مدتی برا دستشویی کردنش فقط پوشکش کنم .آروم آروم خوب شد
کامل یاد گرفته بود که تو قصری پی پی کنه.بعد یهو ترسید.الان خیلی کم پی پی میکنه اونم تو خونه