2777
2789
عنوان

انگل معده و قرص مبندازول 😷😩

57645 بازدید | 20 پست

خانوما شوهرم کم اشتهاست از تازگیا هم اصلا نمیتونه جیزی بخوره و وزنش پایینه رفته داروخونه دکترش گفته انگل داری قرص داده گفته همگی بخورین ضرر نداشته باشه

اگر از بلندای آسمان بترسی نمیتوانی مالک ماه  شوی🌙🌙پسرم همه دنیای منه 😍😍

نه حتما بخورین 

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
نه حتما بخورین 

شما تجربه داشتین آخه خودمون هیچ علامتی نداریم

بعد دکتر داروخونه گفته یعنی لازم نیست آزمایش بده؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه که همینجوری نه آزمایشی صورت گرفته و نه باچشم خودش کرم رو دیده دکتر داروخانه بهش پیشنهاد قرص بده من خودم کرم داشتم یه جوری که از دستشویی رفتن خودم می ترسیدم رفتم دکتر گفت آزمایش بده و بعدش مبندازول رو تجویز کرد و گفت سه روز پشت سرهم بخور بعد اون خداروشکر همه چی درست شد

شما تجربه داشتین آخه خودمون هیچ علامتی نداریم بعد دکتر داروخونه گفته یعنی لازم نیست آزمایش بده؟؟

دکتر برین بهتره اما خب قرص رو اگه دکتر گفت همه بخورین حتما همتون بخورین

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
نمیشه که همینجوری نه آزمایشی صورت گرفته و نه باچشم خودش کرم رو دیده دکتر داروخانه بهش پیشنهاد قرص بد ...

خوب منم به خاطر همین‌میگم دیگه چرا باید همینجوری بخوریم  یهو ضرر نکنه شوهرم‌میگه گفته سه روز سه دوز بخورین بعد پانزده روز دوباره بخورین🤔🤔

دکتر برین بهتره اما خب قرص رو اگه دکتر گفت همه بخورین حتما همتون بخورین

نمیدونم والا بازم ممنون شایدم شوهرم یه چیزی دیده به ما نمیگه🤔

نمیدونم والا بازم ممنون شایدم شوهرم یه چیزی دیده به ما نمیگه🤔

خواهش میکنم

آره اینم ممکنه

درکل پیگیر باشین

نمیشه که همینجوری نه آزمایشی صورت گرفته و نه باچشم خودش کرم رو دیده دکتر داروخانه بهش پیشنهاد قرص بد ...

سلام

یه تاپیک در مورد انگل بود مال برج ۸ پارسال، شمام نظر دادید من تازگیا انگل گرفتم اومدم پیغام گذاشتم لطفا راهنماییم کن. 

من هفته قبل تو مدفوعم کرم سفید دیدم، بچگیا از این کرما داشتم قبل مدرسه، الان ۳۵ سالمه، نمیدونم از کجا و چطوری گرفتم. اینقدر نگرانم و میترسم. برا دستشویی رفتن کابوس دارم میترسم میگم نکنه بازم کرم ببینم، شده وسواسم میگم نکنه، کرم بزرگ اصلی تو رودم هست این ریزا بچهاشونه. رفتم داروخانه مبندازول گرفتم، دو روز هست میخورم. صبح یکی با معده خالی، قبل شام یکی . ولی میترسم اثر نکنه، تو گوگل نوشته خیلی کم از راه گوارش جذب میشه و باید با غذای چرب خورده بشه تا جذب روده شه. ما همیشه غذاهامون یا کم چرب و خشکه یا اصلا چرب نیست، یعنی مصرف روغنمون خیلی خیلی خیلی کمه. چیکار کنم

سلام من احساس میکنم انگل گرفتم یکم خارش درون مقعددارم یبارتو دوران بچگی انگل داشتم امااون موقع بیشتربودخارشش دکترمبندازول دادخوب شدم بنظرشماها سرخودبخورم خوبه ؟تومدفوع کرمی چیزی ندیدم ولی کمی خارش دارم😥😖