2777
2789
عنوان

جوش صورت

272 بازدید | 25 پست

چندین بار رفتم دکتر اما فایده ای نداشت 😪 

نه اینکه هیچ تغییری نکنه ، یکم بهتر شد. 

راه حل خوبی برا درمان خانگی رفع جوش که نتیجه خوبی بده معرفی میکنید؟ 

از دستشون کلافه شدم

جوشام معمولاً سر سفیدن. و به شدت قرمز میشن. یه جوش بزنم تا ۲ سانت اطرافش قرمزه 😪😩 

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 
تغذیه خیلی مهمه  اول تغذیه دوم روتین روزانه سوم محصولات مخصوص جوش و جای جوش

برا روتین

آبرسان

فوم شستشو

یه پماد مخصوص جوش 

بعضی وقتا شامپو بچه 

همینا رو استفاده میکنم 

چیز دیگه ای هست موثر باشه. دکتر همینا رو برام نوشت. قرص هم داکسی ساکلین.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برا روتین آبرسان فوم شستشو یه پماد مخصوص جوش  بعضی وقتا شامپو بچه  همینا رو استفاده م ...

تغدیه رو درست کن خیلی مهمه

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

ببین استارتر جان من به اندازه موهای سرم تجربه دارم تو مسئله جوش😂🤦🏻‍♀️

خداوکیلی من یه مدت جوری جوش میزدم مخصوصا تو چونه که اینقدی درد داشت ک نمیتونستم دهنمو وا کنم غذا بخورم

یهو از خواب بیدار میشدم تا صورتم پر از جوشه روانی شده بودم بخدا

تا دلت بخواد دارو و اینا مصرف کردم ولی فایده نداشت

رفتم پیش یه دکتر شیراز (خودم بوشهریم )گفتم دکتر همه چیو امتحان کردم دیگه فایده نداره ، برام ازمایش کلی نوشت ولی هییییچ مشکلی نداشتم 

گفت تنها راهش راکوتان هست من چهار ماه راکوتان مصرف کردم الان یک سال هس ک دیگه جوش نمیزنم 

ن اینکه اصلا نمیزنما خیییلی کم و سطحی 

اونایی ک میگن نه و راکوتان نخور و به عارضش نمی ارزه گوش نده ولی سر خود نخوریا خیلی بده باید بری زیر نظر دکتر مصرف کنی من ک راضیم درسته پوستم و خشک کرد یه مدتا ولی بعدش ک قطع کردم عوارضش رفت

اینقدر هم ک تغذیه ام رو درست کردم ولی هیچیییییی فایده نداشت

اینقدر ک همه بهم میگفتن چی شدیییییی چرا اینقدر جوش میزنی ک دیگه دیوونم کرده بودم

باورت میشه یه مدت از خونه بیرون نمیرفتم از بس بهم میگفتن چی شدی تو یهوووو 

ببین استارتر جان من به اندازه موهای سرم تجربه دارم تو مسئله جوش😂🤦🏻‍♀️ خداوکیلی من یه مدت جوری جو ...

والا بخدا آدم از دست این جوشها کلافه میشه 😂 

من رفتم دکتر گفت میترسم برات دارو سنگین بنویسم 😐 ننوشت

مرسی از راهنماییت گلم ❤️ بهتره منم دکترمو عوض کنم.

اینقدر هم ک تغذیه ام رو درست کردم ولی هیچیییییی فایده نداشت اینقدر ک همه بهم میگفتن چی شدیییییی چرا ...

الان که خداروشکر صورتت خوب شد

جای جوشات چی ؟ 

خودمم اصلا از خونه نمیزنم بیرون. فقط هفته ای یه بار اونم برای کلاسم.😩

الان که خداروشکر صورتت خوب شد جای جوشات چی ؟  خودمم اصلا از خونه نمیزنم بیرون. فقط هفته ای یه ...

یه جوش طرف راست صورتم بود خیلی عمق داشت اندازه یه سانت عمق داشت فقط این یکم جاش حفره شده ولی من لاغر شدم اگه وزنم اوکی بشه خیلی بهتر میشه پر میشه جاش

ولی لک و اینا نه ندارم خداروشکر

یه جوش طرف راست صورتم بود خیلی عمق داشت اندازه یه سانت عمق داشت فقط این یکم جاش حفره شده و ...

دقیقا درسته اگه جوشا برن جای جوش با تغییر وزن بهتر میشه. 

خب خداروشکر 

ابجی منم جوشایه کیستی میزد رفت دکتر بهش رواکوتان داد 

رواکوتان عوارص زیادی داری همین ی نمونه ک میگن نازایی میاره بسه

بعدشم رواکوتان اخرین مرحله برایه جوشه اصن من توصیش نمیکنم چون عوارضش بیش از اندازس 

ابجی منم جوشایه کیستی میزد رفت دکتر بهش رواکوتان داد  رواکوتان عوارص زیادی داری همین ی نمونه ک ...

من اصلا هر دارو و پمادی مصرف کردم فایده نداشت

راه حل خونگی هم سراغ ندارم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز