powerful_dena مدیر عضویت: 1400/08/14 تعداد پست: 6924 عنوان جوش صورت | مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 25 پست چندین بار رفتم دکتر اما فایده ای نداشت 😪 نه اینکه هیچ تغییری نکنه ، یکم بهتر شد. راه حل خوبی برا درمان خانگی رفع جوش که نتیجه خوبی بده معرفی میکنید؟ از دستشون کلافه شدمجوشام معمولاً سر سفیدن. و به شدت قرمز میشن. یه جوش بزنم تا ۲ سانت اطرافش قرمزه 😪😩 «خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 1401/08/19 | 20:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیهچشم عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 94 من خودمم صورتم جوش میزنه اول باید عذاهایه چربو چیلی فسفودی بزاری کنار بعد روتین روزانه انجام بدی ک اینا خوراکی پوستن لازمه هر پوستی هستش میتونم عکس جوشاتو ببینم شاید ی چندتا محصول خوب بهت معرفی کردم بهتر شدن؟!
powerful_dena مدیر استارتر عضویت: 1400/08/14 تعداد پست: 6924 من خودمم صورتم جوش میزنه اول باید عذاهایه چربو چیلی فسفودی بزاری کنار بعد روتین روزانه انجام بدی ک ا ... خیلی کم فست فود و شیرینی و ...رو مصرف میکنماغلب جوشام خیلی ریز و سر سفیدن . مرسی عزیزم چشم الان میفرستم. اما چون ریزن زیاد تو عکس معلوم نیست. «خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️
powerful_dena مدیر استارتر عضویت: 1400/08/14 تعداد پست: 6924 من خودمم صورتم جوش میزنه اول باید عذاهایه چربو چیلی فسفودی بزاری کنار بعد روتین روزانه انجام بدی ک ا ... «خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️
powerful_dena مدیر استارتر عضویت: 1400/08/14 تعداد پست: 6924 روبیکا داری گلم ؟ اونجا بیشتر بتونم کمکت کنم ن عزیزم ندارم «خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️
powerful_dena مدیر استارتر عضویت: 1400/08/14 تعداد پست: 6924 ایتا؟ به خاطر درسام همه رو پاکیدم 😅 ولی به هر حال مرسی فدات 🤝❤️ «خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️
sayebanaftab عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 418 ابجی منم جوشایه کیستی میزد رفت دکتر بهش رواکوتان داد رواکوتان عوارص زیادی داری همین ی نمونه ک ... نه بخدا نازايي و اينا كه ميگن مياره الكيه اگه زير نظر متخصص مصرف كنى مشكلى برات پيش نميادمن از چنتا دكتر پرسيدم
سیهچشم عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 94 باید تهت نظر دکتر بندازی حتمن چون زیادی باعث میشه کبدت از کار بیوفته هردوماه ی بار باید بری ازمایش کبد بدی
powerful_dena مدیر استارتر عضویت: 1400/08/14 تعداد پست: 6924 خسته نباشی گلی 😂 عب نداره اینجا بهت میگم پوستت چربه یا خشک ؟ ببخشید گلم به خاطر درسام نبودم 🤦🏻♀️💔 چربه «خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️