2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا کن شر نشه حتی راهی ک واسه حلش تو ذهنمه رو نمیشه عملی کرد چون که زیرا....

واای دختر اینطور که تو گفتی منم استرس گرفتم

اگه دوس داری بگو حداقل از این حجم از استرست کم بشه

نخواب ای بخت وارونه که آینده چراغونه🤞 
واای دختر اینطور که تو گفتی منم استرس گرفتم اگه دوس داری بگو حداقل از این حجم از استرست کم بشه

نمیتونم کامل بگم مفصله...

اما شرح حالم:دختری که زبون دراز و نترسه و مغرور اما مجبوره موش بشه جلو بعضیا تا ابروش پیش کسی که عاشقشه و خانوادش نره نترس بازیاش کار داده دستش و حالا راه افتاده داره دونه دونه همرو اوکی میکنه...ماجرایی که به من هیچ ربطی نداشت گناه من فقط مهم بودنم بود به چشم دشمنای بهترین دوستم اومدم اونا میدونستن من نقطه ضعفشم...خداروشکر شوهر دوستم کمک کرد اما اونا خودشونم تو همین دردسرن...میشه واسمون دعا کنی؟

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

نمیتونم کامل بگم مفصله... اما شرح حالم:دختری که زبون دراز و نترسه و مغرور اما مجبوره موش بشه جلو بع ...

انشالله که هرچی خیر و صلاح خداست همون میشه 

برات حمد خوندم

بد به دلت راه نده🔮💜

انشالله که هرچی خیر و صلاح خداست همون میشه  برات حمد خوندم بد به دلت راه نده🔮💜

خیلی ممنون💖🫂

خداکنه این نیوفتع رو لجبازی قبووول کنه تا حلش کنم غیر مستقیم بفهمونمش

میدونم حضوری گند میزنم تا حالا دروغ نگفتم

جی میگم اصن

انگار تو همه جیزو میدونی

قاط زدم اصن

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

خیلی ممنون💖🫂 خداکنه این نیوفتع رو لجبازی قبووول کنه تا حلش کنم غیر مستقیم بفهمونمش میدونم حضوری ...

اره منم گیج شدم. عیب نداره بخاطر استرسته عزیزم توکلت به خدا باشه