2777
2789
عنوان

بیاید

1 بازدید | 16 پست

خیلی بده رابطه های دوستی که چندین ساله از راه دور ادامه داره ولی تهش هیچوقت به بهم رسیدن ختم نمیشه ...چقد بده اون لحظه خداحافظی آخر...

ب قول مرتضی پاشایی مثل عصر پاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون...

زیاد سرم اومده میتونم درکت کنم

زیاد تجربه میشه و شاید عادی تر اما تنها کسی که ۵ ساله.... اون سخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره فکر نکنم هیچوقت عادی شه... با کسی یکی ۲ ماه باشی باز وابستش میشی چ برسه به ۵ سال واقعا زیادیه

واقعا آدم از تنهایی گاهی کارایی میکنه که بعدش هر روز عذابی میشه علاوه بر غم های دیگه زندگیت...

رابطه لانگ اصلا به نظرم شروعش اشتباه چون فقط مطمنا وابستگی بی حاصل

بسوزه پدر تنهایی

بسوزه پدر تنهایی

ببین نمیخام فلسفی جوابتو بدمicon

اما تنهایی بدترین بهانه برای شروع رابطه است مثل موقعی که خیلی گشنت میری فروشگاه هر چی میبینی میخری هله هوله که فقط سیر شی

آرره ولی خب یه موقعی به بعد دیگه عاقل تر میشی هیچی ب کتفتم حساب نمیشه

آره این درصورتیه ک دورت پر آدم باشه نه با تنها کسی که مدتها بودی...

ببین نمیخام فلسفی جوابتو بدم اما تنهایی بدترین بهانه برای شروع رابطه است مثل موقعی که خیلی گشنت میری ...

ولی تنهایی مطلق رو هنوز تجربه نکردی واقعا ... خیلی دردا زیاد بود حقیقتش اگ اون نبود ک پیام بده یا پیامش بدم واقعا شرایطم بدتر بود

آره این درصورتیه ک دورت پر آدم باشه نه با تنها کسی که مدتها بودی...

چ فرقی داره نه اصلا

یزمانی با یه نفر بودم حدود چن سال با هم بودیم دست اخر ولم کرد توی درسام هم افت پیدا کردم بعد ۱ سال دیگه ادم شدم دیگه ب کسی احساس خاصی ندارم یعنی اینکه ولمم کنن هم کتفمم نیس

اوکی میشه واست یا سنت کمه یا دیگه واقعا حساس شدی

چ فرقی داره نه اصلایزمانی با یه نفر بودم حدود چن سال با هم بودیم دست اخر ولم کرد توی درسام هم افت پی ...

خب اینکه ول کردن یه طرفه نیست چون نمیشه رابطه رو جدی کرد و اون خواستگار داره... طرف دیگه بخاطر اون میگه برو دنبال زندگیت

خب اینکه ول کردن یه طرفه نیست چون نمیشه رابطه رو جدی کرد و اون خواستگار داره... طرف دیگه بخاطر اون م ...

قبول کن دخترا وقتی بدونن طرف بگیر نیست و گزینه بهتری داره میاد و اون بگیر هست میرن طرف اون پسر خوبه...

طرف هم لیاقتتو نداشته داداش خودتو دست کم نگیر یذره قوی باش ول کن ارزش نداره بخدا🤝🏻💓

ولی تنهایی مطلق رو هنوز تجربه نکردی واقعا ... خیلی دردا زیاد بود حقیقتش اگ اون نبود ک پیام بده یا پی ...

ببین هیچکی نمیتونه خودش واقعا جای یکی دیگه بزاره و نظر بده حرفت درست و نظرت محترم

اما به نظر من تنهایی مطلق اصلا وجود نداره مگر در یک جزیره دور از اجتماع باشی وگرنه یکم اجتماعی باشی بری تو محیط زیر یکی دو روز میتوانی از حس تنهایی بیرون بیای حالت بهتر میشه حالا حتی با دوست همجنس خودت بعد شرایطتت بهتر میکنی کیسهای بهتر در موقعیت بهتر انتخاب میکنی و خیلیا میان بهت پیشنهاد میدن مطمن باش