2777
2789
عنوان

حاملگی

141 بازدید | 25 پست

سوال بچه ها 

شوهرم میگه دیگه بچه نمیخام ولی خب دخترم الان داره بزرگ میشه و خیلی تنهاس هرچی باهاش کلنجار میرم قبول نمیکنه الان بیشتر از یکساله باهاش بحث دارم سر بچه دار شدن . میگه تحمل دردسرای بچه رو ندارم و از پس خرجو مخارجش هم بر نمیام . 

چکار کنم به نظرتون 😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

افرین به شوهرتتتتت  همراهش شو

بچه تنها باشه خیلی بده به نظرت وقتی بزرگ شد از نظر روحی مشکل پیدا نمیکنه ؟ نه برادری نه خواهری و در آینده بچه خودش نه خاله و نه دای دارن خیلی بده اینجور

بچه تنها باشه خیلی بده به نظرت وقتی بزرگ شد از نظر روحی مشکل پیدا نمیکنه ؟ نه برادری نه خواهری و در ...

نه والا 

الان تک بودن بهتره 

خیلیا چند فرزند هستن ولی سال های سال هم رو‌نبینن

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده…. 💔#شادمهرعقیلی

طرف با زبون خودش میگه از پسش برنمیام از خودش نمیبینه

خداروشکر کن عاقله بعضی مردا واسشون اهمیتی نداره پول دارن یا ندارن اعصاب دارن یا ندارن همینطور راه میرن به جمعیت زمین ادم اضافه میکنن

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...
طرف با زبون خودش میگه از پسش برنمیام از خودش نمیبینه خداروشکر کن عاقله بعضی مردا واسشون اهمیتی ندار ...

من نمیگم پنج تا بچه بیاریم ولی باید حداقل دوتا بچه داشته باشیم این که دیگه یه چیز طبیعیه بچه ادم حداقل یه خوا۶ر یا یه برادر باید داشته باشه