2777
2789
عنوان

حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 25 پست
اینارو گفتم چندین بار گفتم . چهارسال 

منم ۳۲سالم بچه امم سه سالشه از الان دارم اقدام میکنم.مطمین باش خود شوهرتون یه چند وقت دیگه هوس می‌کنه اما خوب واسه اینکه دیر نشه اگه خودتون نمیتونید قانعش کنید غیر مستقیم یکی مثل مادرش باهاش حرف بزنه .البته بستگی داره اعتقاد مادرشوهرتون چی باشه

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

منم ۳۲سالم بچه امم سه سالشه از الان دارم اقدام میکنم.مطمین باش خود شوهرتون یه چند وقت دیگه هوس می‌کن ...

وقتی کسی دیگه عیر من بهش میگه هرکی باشه یهو قاطی میکنه میپره بهش ابروریزی میکنه هم مامانم بهش گفت هم مامان خودش ولی یه حرفای بهشون زد که من آب شدم از خجالت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂🤣😂🤣😂🤣 من اینجور دوست ندارم آخه قبلش باید یه کارایی انجام بدیم برای بارداری نمیشه اون ندونه&nb ...

هیچ کاری نکن فقط به روزش توجه کن قمردرعقرب نباشه به قبله و پشت به قبله هم نباش، تموم شد 

وقتی کسی دیگه عیر من بهش میگه هرکی باشه یهو قاطی میکنه میپره بهش ابروریزی میکنه هم مامانم بهش گفت هم ...

پس یکم فرصت بده .همش عکسای نی نی تو گوشیت نشون بده بگو وای ببین چه نازه دلم خواست🤪از راه سیاست وارد شو یا یکی که دو سه تا بچه داره از زندگیشون تعریف کن🤣

پس یکم فرصت بده .همش عکسای نی نی تو گوشیت نشون بده بگو وای ببین چه نازه دلم خواست🤪از راه سیاست وارد ...

الان این عکس که رو پروفایلته اینقدر نگاش کردم که نگو باور کن اشکام امد با دیدنش حس میکنم داره دیر میشه خیلی دلم بچه میخاد

الان این عکس که رو پروفایلته اینقدر نگاش کردم که نگو باور کن اشکام امد با دیدنش حس میکنم داره دیر می ...

آخی عزیزم داخل دعاهاتم از خدا بخواه شوهرت نظرش عوض شه.همین که گفتم از راه های غیر مستقیم بگو بلکه دلش بسوزه و راضی بشه

آخی عزیزم داخل دعاهاتم از خدا بخواه شوهرت نظرش عوض شه.همین که گفتم از راه های غیر مستقیم بگو بلکه دل ...

باش گلم کاشکی مثل زمانی که خاستیم بچه دار بشیم خودش با عشق ازم بخاد نه از روی دلسوزی اینقدر دلش بچه میخاست که نگو یه جوری به بچه های دیگران نگاه میکرد که دل من آب میشد ولی الان کلا برعکس شده 😞

خدا کنه دلش نرم بشه و دوباره مثل قبل بشه

باش گلم کاشکی مثل زمانی که خاستیم بچه دار بشیم خودش با عشق ازم بخاد نه از روی دلسوزی اینقدر دلش بچه ...

ان شاالله همینطور میشه.به نظرم که عوض میشه نظرش و اگه عوض نشه یه زمانی پشیمون میشه.خود آدمم که پیر میشه نیاز داره بچه هایش دورش باشند. من که شوهرم بر عکس من خودم میترسم چون تازه از پروسه پوشک گرفتن هنوز رها نشدم .و واقعا بچه داری سخته ولی میبینم بچم تنهاست واقعا نیاز به یه هم بازی داره .الآنم که خودمون میبینم چقدر خواهر برادر هوای همو داریم بیشتر مصمم میشم.

بچه تنها باشه خیلی بده به نظرت وقتی بزرگ شد از نظر روحی مشکل پیدا نمیکنه ؟ نه برادری نه خواهری و در ...

دقیقا همه این مشکلات وپیدا میکنه .مثل خودم که الان بزرگ شدم وتنها هستم خدایی بدترین خیانت پدرومادر به اون بچه هست .تازه تمام مشکلات پدرومادر هم رو دوش همون یدونه بچه هست.الکی گول حرفای اینایی که موافق یه بچه هستن ونخور