2777
2789
عنوان

بارداری

61 بازدید | 6 پست

سلام دوستای عزیزم شبتون خوش ببخشید یه سوال دارم من ۱۱روز از اولین اقدامم به بارداری میگذره و ۱۱روز دیگه سر پریودمه کی به نظرتون ازمایش یا بی بی چک مشخص میکنه باردارم یا نه ؟؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید ........ التماس دعا دارم ..........خدایایعنی میشه تا محرم امام حسین  یه تودلی هم به من بدی به حق جگر جوشه اقام امام حسین   دل منو و پسرم و باباش هم شاد کنی تا عمر دارم عشقت برسینه دارم یا ابوالفضل    

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من دوره هات چند روزس

سیکل قاعدگیم از روز اول قاعده تا روز اول قاعده بعدیم ۳۰ روزس

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید ........ التماس دعا دارم ..........خدایایعنی میشه تا محرم امام حسین  یه تودلی هم به من بدی به حق جگر جوشه اقام امام حسین   دل منو و پسرم و باباش هم شاد کنی تا عمر دارم عشقت برسینه دارم یا ابوالفضل    
من دوره هام معمولا ۳۰ یا ۳۱ روزه بود دو روز مونده به پریودم بیبی مثبت شد 

چند روزه کمر درددارم و هراز گاهی دور نافم تیر میکشه ولی بیبی چک گرفتم منفی بود نمیدونم چیکار کنم