2777
2789
عنوان

جاری

258 بازدید | 19 پست

بیاید منو راهنمایی کنید دیگه عاجزم از دست این جاری

یه بچه آوردم بااینکه شرایطشو نداشت درجا اونم بچه آورد بچه دوممو آوردم اینم حاملس😒

اینا به کنار اگه برم مثلاً شمال شده فرش زیر پاشو بفروشه میفروشه کمتر از یه ماه بعدش میره شمال

حالا همین تازگیا مادرشوهرم می‌ره خونشون اینم میاد به مادر شوهرم میگه مثلا اسم شوهرم فرید. انگشتشو دراز می‌کرده فرید اینا پسته میخورن اینقدر اینقدر مادرشوهرمم میگه نوش جونشون تو چیکارشون داری حالا ما ماشین جدید خریدیم هنوزم به دستمون نرسیده جاریمو برادر شوهرم با تندی و عصبانیت ب مادرشوهرم میگن فرید ماشین خریدن اینقدر پولشه گفت جاریم همش میگفت این نفسم میکشه پول میریزه روسرش پس چرا مااز این ماشینا نداریم خیلی هم عصبانی بوده وقتی میگفته عجب گیری افتادم بااین جاری آخه بمونید یه چیز دیگشم الان براتون تعریف میکنم

صبور باش چيزهاى خوب زمان ميبرد امپراطوری ها يك روزه ساخته نميشوند

یادمه اون اوایل یه باز خونه مادرشوهر بودیم همگی بعد من روی مبل نشسته بودم کنار شوهرم اومد ب حالت شوخی منو با ضرب بلند کرد پرت کرد خیلی هم زورش زیاد بود دستشم خورد توی دماغم نشست کنار شوهرم منم بعدا بردمش تو اتاق با آرامش و خیلی ریلکس بهش گفتم دیگه اصلا شوخی خارج از چهارچوب دلم نمیخواد با شوهرم بکنی اینم اون لحظه همش میگفت شوهرم جای داداشمه منم گفتم من که نگفتم جای داداشت نیست حرفمو زدم خودت رعایت کن بعدش از اتاق اومدم بیرون یا مثلاً شوخی جنسی زیاد می‌کنه نمک پاشه جمعه مثلا😒

خلاصه بعد از اون تذکری که بهش دادم زنگ زده بود ب شوهرم گفته بود یعنی تو ب من چشم داری یعنی من به چشم داری زنت اینجوری گفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه کسی که خودش داره میسوزه شما میخواید هیزم بریزید؟ رهاش کنید هرچی میخوادبگه کمتر هم رفت و امد کن ...

دوتا شهر دوریم اصلا رابطه نداریم که دیگه ول کن نیست 

دیگه کسی که خودش داره میسوزه شما میخواید هیزم بریزید؟ رهاش کنید هرچی میخوادبگه کمتر هم رفت و امد کن ...

تذکر ندم بهش؟