2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی میگن راسته باعث شیرینی رابطه میشه 😪

سگ برینه تو اون رابطه😂😂😂😂😂😂

تو خودت حاضری جیش شوهرتو بخوری؟

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

منم چیزی به خانواده خودم نمیگم از مادرشوهرم اینا همش خوب میگم اینو مامانم بهم یاد داد

ولی مادرشوهر اینا انقد بدن که همش سرشون دعوا داریم با شوهرم  انقد ریختم تو خودم همه رقم مریضی گرفتم

منم چیزی به خانواده خودم نمیگم از مادرشوهرم اینا همش خوب میگم اینو مامانم بهم یاد داد ولی ماد ...

کازخوبی می‌کنی من کلا ب بیخیالی زدم خودمو ، به شوهرت زیاد هم نگو مادرشه فک می‌کنی اجازه میدن پشتشون بگیم ،

امسال تاسوعا دیگه بجای رسید فقط گفتم به هیشکی نمیتونم حرف دلمو بگم ،هرچی میگم بگو راست میگی بزار دلم خنک شه این یه مورد رو همسر من جواب داد ،گفت منظوری نداره ولی توام حق داری ناراحت بشی 

کازخوبی می‌کنی من کلا ب بیخیالی زدم خودمو ، به شوهرت زیاد هم نگو مادرشه فک می‌کنی اجازه میدن پشتشون ...

عززم چقدر منطقی بودید

به نظرم تا حدودی هم درسته منظوری ندارن چون من دقیق که میشم میبینم همون مورد رو اگر خانواده خودم باهام برخورد کنن اصلا یادم نمیمونه ولی برا خانواده شوهرمو اصلا یادم نمیره😂😂