2777
2789
عنوان

آب شدن چربی دور شکم با قرص متفورمین

61952 بازدید | 11 پست

سلام دوستان.‌کسی بوده چربی دور شکم و مخصوصا زیر شکم داشته باشه و با قرص متفورمین اب شده باشه؟؟

من مشکل هورمونی دارم. لاغر هستم اما چربی زیر شکم دارم.‌موی زائد زیر ناف و کشاله ران و دو تا زیر چونه دارم. صورتم همیشه جوش داره.‌پریود نامنظم و همراه با لکه بینی دارم. تو اقدام بارداری هم هستم. کسی با این قرص نتیجه گرفته؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم احتمالا pcos  دارین

متفورمین رو برای افراد دیابتیک تجویز می کنن 

یکی از علایم  pco  هم همین قند خون بالاست

قند مصنوعی رو کامل حذف کن

فست فودو حذف کن

سبزیجات زیاد بخور

ورزش بکن 

علایمی هم که ذکر کردی کم و کم تر میشه

بع هر حال متفورمین درمان pco نیست. قند خونتونو کاهش میده فقط

و بله لاغرم میکنه گاهی 10 کیلو در عرض چند هفته...

السلام علیک یا ابا عبد الله
روزی چند تا میخورید؟ قاعدگی هاتون چطوره؟؟ باردار شدید؟؟

برا بارداری مصرف نکردم .قاعدگی تنظیم میشه و لک بینی تمام میشه روزی چند تاشو دکتر باید تجویز کنه سر خود خوردن خیلی عواقب خطرناکی دارع قرص متفورمین پونصد هم باید مصرف کنی 

این قرص قیمتش حدودا چنده؟ ضرر نداره خوردنش ؟ میتونم سر خود بخرم مصرف کنم برای لاغری؟!

خیر اصلا سرخود مصرف نکنین که عوارضش زیاده

فقط تجویز پزشک

السلام علیک یا ابا عبد الله
عزیزم احتمالا pcos  دارین متفوریمن رو برای افراد دیابتیک تجویز می کنن  یکی از علایم &nbs ...

سونو دادم pcoنیستم. یکسال رژیم کامل گرفتم و حتی ۹ کیلو کم کردم. اما باز هم به نسبت چربی شکمم موند و برای بارداری نتیجه نگرفتم. پریودم هم تغییری نکرد.‌من فولیکول‌های به جای اینکه آزادب شن کیست میشن اونم در سایز بزرگ. همایش هورمونی هم دادم فاکتور LHبالا بود. به نیر خودم تنبلی دارم.

این قرص قیمتش حدودا چنده؟ ضرر نداره خوردنش ؟ میتونم سر خود بخرم مصرف کنم برای لاغری؟!

نه به نیر من اصلا برای لاغری این قرص را مصرف نکنید.‌چون عوارض بالایی واسه کبد و کلیه داره. زیر نیر پزشک چکاپ کامل شو و با رژیم و ورزش وزن کم کن. 

من مشکل هورمونی دارم.