2777
2789
عنوان

چاقی

199 بازدید | 26 پست

سلام چرا هیچ کس تاپیکای منو نمیبینه!!!!

بچه ها من خیلی زود چاق میشم و خیلی سخت وزن کم میکنم فقط کافیه یه کوچولو زیاده روی کنم سریع ۵ کیلو زیاد میشم چیکار کنم ؟

خدايا شکرت

هیچی استعداد داری باید مقدار کالریتو کم کنی فعالیت و کالری سوزی زیاد

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم نمیدونم چطوری لاغر شم . فقط میدونم حذف شیرینجات و قند و نوشابع و برنج و نون میشه .

اما بعدش چی بخورم آخه :( 

غذامو نصف کردم دیدم اصلا لاغر نشدم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

کالری ۱۳۰۰ تو یه روز زیاده ؟

بستگی داره زیره نصب کن خیلی خوبه

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
زیره بهم گفت ۱۳۰۰ ولی همینجوری موندم تازه بعد زیر ۱ کیلو زیاد شدم

خب اون میگه 1300نباید بیشتر از هزار تا بشه تازه شما باید فعالیت داشته باشی

2790
2778
2791
2779
2792