asadzade2907 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 1790 عنوان 🤍🤍🤍🤍کامپوزیت دندان🙃🙃🙃🙃🙃 1080 بازدید | 22 پست کیا انجام دادن تجربیاتتونو میگین و اینکه دندونام خیلی ایراد ندارن دندون جلوم یکیش پشتش شکسته و اینکه بخاطر زیباییش دوس دارم انجام بدمبرم یا ن عکس دندونای خودمم میزاریم بگین چ مدلی کنم یا نکنم اصلا ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙 1401/08/19 | 14:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ssssetareh عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 3162 من یه هفته اس انجام دادم راضیم میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید شاید منم به ارزوم رسیدم💜🌸🥺
maaryam_m عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 15480 منم واسه زیبایی انجام دادم فقط دندونای خودم مرتب بودالبتع من لمینت سرامیکی کردمکامپوزیت حالت مات و خمیری داره دوس ندارم
74mahbubeh عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 35892 اگه دندونای خودت مشکل خاصی نداره نکنهیچی دندون خودت نمیشه تبریک 1 5 10 15 20 25 30 35 40 پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند…. پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
asadzade2907 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 1790 این دندونامه🥺 ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙
asadzade2907 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 1790 مشکلی ندارن به نظرم برا زیباییش میگم ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙
74mahbubeh عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 35892 این دندونامه🥺 خوبن تبریک 1 5 10 15 20 25 30 35 40 پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند…. پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
asadzade2907 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 1790 من یه هفته اس انجام دادم راضیم هزینش چقد شد گلم ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙
asadzade2907 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 1790 منم واسه زیبایی انجام دادم فقط دندونای خودم مرتب بود البتع من لمینت سرامیکی کردم کامپوزیت حالت مات ... لمینت چ قیمت کردین؟هزینه هاشون چقدر فرق داره ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙
ssssetareh عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 3162 هزینش چقد شد گلم هر واحد۱و۱۰۰ عزیزم میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید شاید منم به ارزوم رسیدم💜🌸🥺
maaryam_m عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 15480 طول دندونات کوتاهه و یکمی نامرتبه و رنگشم زرده خوشگل میشه انجام بده
maaryam_m عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 15480 لمینت چ قیمت کردین؟ هزینه هاشون چقدر فرق داره لمینت واحدی ۲۵۰۰
asadzade2907 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 1790 هر واحد۱و۱۰۰ عزیزم میشه عکس دندوناتونو بزارین ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙