2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1675 بازدید | 112 پست

بهش بگو‌ استعفا ندی میام محل کارت ابروتو میبرم میرم مدرسه دخترت پتتو میریزم رو اب خارت میکنم

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
الان خیلی حرصم گرفته از زنه. داره راست راست میره سرکار کلی بهم دروغ گفت. حتی اون هفته گفت. خدا لعنتت ...

مجبورش کن گورشو گم کنه

تو اسکرین ها چی بودش؟ 

هرچند دهن شوهرت سرویس کن

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهش بگو‌ استعفا ندی میام محل کارت ابروتو میبرم میرم مدرسه دخترت پتتو میریزم رو اب خارت میکنم

اخه شوهرم منو تهدید کرده ک نیای وگرنه من میدونم و تو. گفت هیجی نبوده چرا ابرو ریزی میکنی

مجبورش کن گورشو گم کنه تو اسکرین ها چی بودش؟  هرچند دهن شوهرت سرویس کن

شوهرم نوشته بود من هیچ حسی بهش ندارم و اینا. زن نوشته دوباره ب زندگیت فرصت بده و اینا. از اینجور چیزا

اخه شوهرم منو تهدید کرده ک نیای وگرنه من میدونم و تو. گفت هیجی نبوده چرا ابرو ریزی میکنی

چه طلبکارم هست کصافط 

بگو هر چسی بو نکردی بو‌کن لندهور

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

بگو تو جایگاهی نیستی منو تهدید کنی

گوه زیادی خوردی منم برم با مرد چت کنم؟ (البته خدا نکنه))) 

بعد تهدید کن از شرکت بره بگو خانوم نری آبرو برات نمیزارم نه تو محل کار ن مدرسه دخترت نه خانواده ات.. 

ب شوهرتم تا میتونی امتیاز بگیر

شوهرم نوشته بود من هیچ حسی بهش ندارم و اینا. زن نوشته دوباره ب زندگیت فرصت بده و اینا. از اینجور چیز ...

بزار ببینیم محتواش ن  چی بوده 

خانمه پا ندا ه درسته؟ پس ایراد از شوهرته 

مشکل دارید باهم کلا؟ 

بزار ببینیم محتواش ن  چی بوده  خانمه پا ندا ه درسته؟ پس ایراد از شوهرته  مشکل دارید ...

خب اون فقط یسری از پیاما دو سه ماه پیش فرستاده بود. پیامایی ک تازگی دادن و. یا همه رو نفرستاده بود