2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1675 بازدید | 112 پست
دیگه دخترا بیکار تو خونه نشستن میگن این یارو هم اوسگول کنم تیغشم بزنم، خب خوش میگذره بهشون براشون تف ...

واقعا حقیر و بد بختن این جور دخترا 

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
اونم اگر کرم نداشت فهمیده طرف زن وبچه داره بلاکش میکرد نه ادامه میداد بیاد به زنش بگه خاک توسرت بخاط ...

خب اون خانوم ک از خداشه، خیلیا هستن این مدلی ان باور کن خیلی دیدم، یکی از دوستام دقیقا همینجوری بود میگفت اوسگولشون میکنم تیغشون میزنم، مهم اینه مرد خطا نره پول و وقتشو برای زن و بچه ی خودش صرف کنه نه واسه دخترای مردم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

مردها که نه بهتره بگیم نرهای ضعیف النفس 😄😄😄 اگر بحث درد دل هستش بره پیش مشاور مرد  😄😄😄 ...

یه دختردایی دارم دختر ه بودبا یه مرد زن دار دوتا بچه داشت مردک معتادم بود این دختر دایی من اون زمان سنش کم بودش، خیلی خیلی چاقم بود هست خیلی زیاااد  شاید بگم 90_100کیلو هستش خواهان نداشتش متاسفانه.. 

بجای ک درس بخون هنر چیزی ک پیشرفت کنه با این مردک تلفنی صحبت میکرد

اونم زنش طلاق داد و خلاصه اینام کات شدن و اینا چطور بود نمیدونم

گذشت این دختر داییم شوهر کرد شوهرش دقيق همون مدلی گیرش اومد متاسفانه با زنهای فامیل پیام میداد معتاد شود  و سرانجام متاسفانه با دو بچه رو دست دخترداییم ناپدید شد

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
دختر کیه این خانوم میشه که اشتباهش براش مهم باشه!!!!!! الان مقصر همسرشون 

اونو ک صد درصد قبول دارم

ولی وقاحت این دختره به صورتیه ک به نظر من نمیشه ازش گذشت

بار اگه اسی بهش زنگ زده بود میگف خانوم من نمیدونستم متاهله و فلانمزگفتی خیلی خب ب درک

ولی اینی ک میاد اسی رو تحقیر میکنه ک شوهرت واسه بچه طلاقت نمیده و فلان و پر رو بازی انگار این کارس و بار اول دومش نیس باید ادب بشه

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

بعد فهمیدم این زنه مطلقه. یه دختر هفت ساله داره و همکارش هست.  شوهرم حتی احساس شرمندگی نکرد. گفت هیچی نبوده. چرا نمیفهمی میگم هیچی نبوده. منم داغون شدم. گفتم تو خیلی سرد بودی همش حرف طلاق میزدی. گفت مشکل از خودته خب. تو باعث این سردی شدی. لباساشو جمع کرد رفت خونه مامانش. منو دخترمم. رفتیم یه هفته پیش مامانم

خب اون خانوم ک از خداشه، خیلیا هستن این مدلی ان باور کن خیلی دیدم، یکی از دوستام دقیقا همینجوری بود ...

خاک برسر بعضی ازدخترای خارو حقیر برای شارژ وپول خودشون می‌فروشند و زندگی خراب میکنن 

بعد فهمیدم این زنه مطلقه. یه دختر هفت ساله داره و همکارش هست.  شوهرم حتی احساس شرمندگی نکرد. گفت هیچی نبوده. چرا نمیفهمی میگم هیچی نبوده. منم داغون شدم. گفتم تو خیلی سرد بودی همش حرف طلاق میزدی. گفت مشکل از خودته خب. تو باعث این سردی شدی. لباساشو جمع کرد رفت خونه مامانش. منو دخترمم. رفتیم یه هفته پیش مامانم

منم سرم توکتایام بود😐😐یادم نمیاد همون باپسرمجرد رفته باشم تا متاهل 😐

والا من مهمونی هم میومدن خونمون حالم ازشون بهم می‌خورد کلا تا مجرد بودم خیلی از مرد جماعت چندشم میشد😷

یه دختردایی دارم دختر ه بودبا یه مرد زن دار دوتا بچه داشت مردک معتادم بود این دختر دایی من اون زمان ...

خدا کنه حداقل پشیمون شده باشه

والان دیگه تکرار نکنه تا شاید ازدواج بعدیش بهتر باشه

ولی من یکیو دیدم هر روز خوشبخت تراز دیروز شد😄😄

💗کاربری دست چندنفره 💗دنبال مچ گیری نباشید 💗

الان خیلی حرصم گرفته از زنه. داره راست راست میره سرکار کلی بهم دروغ گفت. حتی اون هفته گفت. خدا لعنتت کنه ک بخاطر هیچی استعفا دادم. حالا میبینم مرخصی گرفته بوده و داره میره سرکار. حالا میخوام حال اون زنه رو بگیرم نمیدونم چجوری. از اینورم شوعرمو دوسدارم. نتونستم جدایی ازشو فکر کنم. از لینورم حالم بده. حس بدی دارم

خدا کنه حداقل پشیمون شده باشه والان دیگه تکرار نکنه تا شاید ازدواج بعدیش بهتر باشه ولی من یکیو دید ...

حقیقت خیلی دلم براش میسوزه خیلی متاسفانه بد بخت شد دوتا بچهبی درآمد و هیچی موند رو دستش

بنده خدا مجردم بود خواستگار نداشت بخاطر وزن زیادش الان که دیگه هیچی 

شاید خودش یادش نباشه اینکارو کرده خدا منو ببخشه قصدم سرزنش نیست ولی هرکار آدم کنه بلخره یجا سرش میاد