2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1675 بازدید | 112 پست

گفت تنها درمان خیانت اینه فک کنه تورو از دست داده

گفت باهاش دعوا نکن

سرسنگین باش

با بچه ت سرگرم باش

واسه خودت تنهایی خرید برو، بیرون برو

بلند نخند حتی موقع بازی با بچه در حد لبخند باش

چک نکن شوهرتو

گفت مسایل مالی رو خودت میدونی در حیطه کار روانشناس نیست

بعدها من خیلی مطالعه کردم

دیدم چقد منم تو زندگی اشتباه داشتم

عشق من دخترم...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اها. خب حالا اینجوری ک رفتار کردین. شوهرتون بیشتر سمتتون اومده.؟؟ مهر و محبت داره؟؟ 

روابط جنسیتون چطور؟. ببخشید اینجوری پرسیدم. من سردرگمم. چون موندم پاش. فکر میکنه اویزیونشم. یا نمیدونم. چی فکر میکنه با خودش. 

اها. خب حالا اینجوری ک رفتار کردین. شوهرتون بیشتر سمتتون اومده.؟؟ مهر و محبت داره؟؟ 

من‌ خواستم بگم رفتار خودتم چک کن گفتم شاید ناراحت بشی

من‌ خودم ی مدت شوهرم ازم دور بود علت‌هایی ک یه مرد دور میشه زیر مینویسم هرکدوم داری اصلاح کن 

ویس های روانشناسی گوش بده ی کانال میزارم (#آمنه_روستایی) رو این هشتگ بزن قبلا لینک گذاشتمش.. 

عامل دور شدن تو کامنت بعد میزارم

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

خیلی تغییر کرده

اولش دعوا هم میکرد ولی بعد که رفتیم مشاوره تازه فهمید چه بلایی سر من اورده

عشق من دخترم...

این هشتگ بزن

آمنه_روستایی#

تو پیام‌رسان ایتا هست 

بسیار مفید کلی ویس رایگان داره گوش بده

بعد از گوش دادنشون اگر دیدی نیاز تو اکارگاه های مجازیشون شرکت کن هزینه شونم خیلی جزییه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....