2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@مینیاتوری82   چرادرجامیبندی تاپیکتووووو ای بابا شاید کسی سوال داشته باشه‌‌..اون عکس دومیه ما ...

عزیزم بخدا یه عده شیاد داعشی میان دعوا راه میندازن و از کشتن بقیه حمایت میکنن اعصابمون خورد میشه

عکس اولیه شهید ارمان علی وردیه 

شهید دومیه هم که دوتا پلیس توی کرج بودن یه عده داعش وطنی این بلاهارو سرشون اوردیم

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

عزیزم بخدا یه عده شیاد داعشی میان دعوا راه میندازن و از کشتن بقیه حمایت میکنن اعصابمون خورد میشه ...

🥺چ امضای تلخییییییییی عین ی بادوم تلخ..جدی.؟؟چ وحشتناکککک🥺من چ دشمن چ دوست بادیدن مردنشون واقعاناراحت میشم اونم اینجور غرق درخون

توتاپیکای مذهبی وختم صلوات وذکر حتماااا تگم کنین🥲😍

@مینیاتوری82   چرادرجامیبندی تاپیکتووووو ای بابا شاید کسی سوال داشته باشه‌‌..اون عکس دومیه ما ...

تاپیکی که قفله نباید بحث بشه در موردش خصوصا تو تاپیک دیگه ای کلا بحثش ممنوع بوده حتی قفل چه برسه باز میشد کلی کاربر کاربریشون لغو میشد

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

تاپیکی که قفله نباید بحث بشه در موردش خصوصا تو تاپیک دیگه ای کلا بحثش ممنوع بوده حتی قفل چه برسه باز ...

ببخشیددددد خیلی عذرمیخوام🥺بخدا فقط واسم دردناک بود وکنجکاوشدم ک بدونم

تاپیکی که قفله نباید بحث بشه در موردش خصوصا تو تاپیک دیگه ای کلا بحثش ممنوع بوده حتی قفل چه برسه باز ...

وای بخاطر حرف من لغوشدع.؟وای خدا من عذرمیخوام خواهش میکنم برش گردونین دینش نیوفته گردنم خدایا

وای بخاطر حرف من لغوشدع.؟وای خدا من عذرمیخوام خواهش میکنم برش گردونین دینش نیوفته گردنم خدایا

نه به خاطر تاپیکشون که ممنوع بود و عکس دلخراشی که تو سایت بارداری گذاشتن

5تاپیک اخرمو حتما بخونین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

نه به خاطر تاپیکشون که ممنوع بود و عکس دلخراشی که تو سایت بارداری گذاشتن 5تاپیک اخرمو حتما بخونین

بله خوندم من همیشه تاپیک شمابانوی عزیزو میخونم.من جدا عذرخواهی میکنم ازشما