لطفا کسی که مشاور حقوقی هست یا اطلاعات درستی داره راهنماییم کنه چون که واقعا نیاز به کمک دارم، شوهرم هم سابقه کیفری داره هم اعتیاد داره هم اینکه ۵ ماهه نفقه نداده، رای دادگاهم اومده و طلاق صادر شده ولی دیروز شوهرم اعتراض زده، من باید چیکار کنم امنیت جانی ندارم و اصلا طلاقم نمیده میخواد اذیتم کنه ممنون میشم راهنمایی درست کنید.
میشه واسه حل مشکلم یه صلوات برام بفرستید،فرستادید لایک کنید منو ک منم واسه شما صلوات بفرستم ممنون😔
هرچی خدا بخادهمون میشه تا خدا نخاد نمیشه یه قانونی هست بنام قانون۱۷ثانیه به یه چیز فکر کنی بعد بتونی تا ۶۸ثانیه روش تمرکز کنی بفکرت اون خواستت بسمتت میاد سعی کن قدرت تجسمت قوی کنی تا راحتر جذب زندگیت بشه
هرچی خدا بخادهمون میشه تا خدا نخاد نمیشه یه قانونی هست بنام قانون۱۷ثانیه به یه چیز فکر کنی بعد بتونی تا ۶۸ثانیه روش تمرکز کنی بفکرت اون خواستت بسمتت میاد سعی کن قدرت تجسمت قوی کنی تا راحتر جذب زندگیت بشه
این پرونده کیفری ک داره درمورد کتک زدن شماس؟ چه ادمایی پیدا میشن نه بلدن زندگی کنن نه میخوان طلاق بدن فقط میخوان یکی باشه پاسوزشون بشه وعمرش بپا اون تباه بشه
این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁