2777
2789
عنوان

دادگاه طلاقم

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 21 پست
بیشتر راه را رفتی... ولی  بیا خصوصی بهت بگم چی کار کنی

بهتون پیام دادم ولی ارسال نمیشه میشه شما پیام بدید ممنون

میشه واسه حل مشکلم یه صلوات برام بفرستید،فرستادید لایک کنید منو ک منم واسه شما صلوات بفرستم ممنون😔 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مهریه هم نمیخوام حاضرم ببخشم، ازش خیلی میترسم روانیه،الانم داره تو خونه من زندگی میکنه نمیتونم بیرون ...

همون خواستم بدون امکانش هست مهریه رو اهرم فشارقرار بدی یا نه

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
این پرونده کیفری ک داره درمورد کتک زدن شماس؟ چه ادمایی پیدا میشن نه بلدن زندگی کنن نه میخوان طلاق بد ...

نه پرونده کیفریش واسه درگیری با چاقو بوده که ۲ ماه اوین بوده الانم واسش یک سال حبس تعلیقی بریدن، الهی که دوباره گیر کنه بگیرنش ، چون داره جونمو میگیره

میشه واسه حل مشکلم یه صلوات برام بفرستید،فرستادید لایک کنید منو ک منم واسه شما صلوات بفرستم ممنون😔 

همش داره تهدیدم میکنه ، مشکلم اینه ک نمیتونم از خونه بیرونش کنم میترسم زندگیمو خورد کنه

۰۹۲۲۴۹۴۳۲۳۷ تو دادگاه خواهرم خیلی کمکمون کرد و همه رای ها هم به نفعش شد

!!!

یلدا فالگیر چه کاری دقیقا می تونه بکنه؟؟!!!

من دقت کردم توی تاپیک های طلاق یا تاپیک هایی که زن با شوهرشون مشکل دارن میایین شماره یلدا فالگیر رو میدین ❗️❗️❗️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.