2777
2789
عنوان

حالم بده کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 124 پست
من از داخل درنیده ترین انسانم.احساس میکنم بگن سه دقیقه دیگه میمیری میگم خوش گلدی تو این سه دقیقه نی ...

خب حیفه شما ک ایندهمه تلاش کردی 

چرا لذت نمیبری

شاید افسرده شدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو انقدر توانمند و قدرتمند بودی ک‌ تونستی رو دیگران نفوذ کنی پس الان نوبت خودتته،ی جنگی داشته نصف ه ...

به خداااااااااااااا نمیتونم.من اصلا وجود ندارم با کی بجنگم با خودم مگر منی وجود داره؟؟؟به خدا نزدیک پریودیم نیستا.سوم من باید پریود شم.قدیم به این حالت رسیدم اوایل شوهرم میگفت ناراحت نمیشم نزدیک پریودیته.حتی فکر کردم از هورمونام هست ولی نبود.این شکلی هستم صد بار بهش گفتم سقط کن.من بمیرم بچم بدبخت میشه.اگه زنده ام فقط میدونم بچه نیاز داره نمیخوام تو باشی گوه بزنی به زندگی بچمم.انگاری نمیخوام.باور کن به جرم قتل نمیگرفتنم تو خواب با دندونم شاهرگ گردنشو میجویدم میکشتمش.میرفتم تو یک غار تنها زندگی میکردم.قدیم عاشق مهمانی بودم عاشق مسافرت.عاشق زایمان ماهی تو اکواریومی که داشتم.ولی الان اکواریوم سالهاست جمع شده.دیگه نه کیکی پخته میشه نه چایی.نه تفریحی نه هیچی.فقط گاهی با ماشین تو کوچه ها دور میزنیم.انگاری نه واقعا برام مهم نیست درستش کنم.شوهرم سعی میکنه درستش کنه وحشی میشم پاچه هاشو پاره میکنم.بهم میگفت پاتو ببوسم خوب میشی بهش گفتم برو گمشو تاپاله.به جون بچم حرفام راسته.اصلا دیگه نمیتونم هیچی تحمل کنم.همه تفریحم شده بچم.کارهای بچم.چون دیگه هیچ انسانی رو دوست ندارم مهم نیست فقط بچم

خوشحال شد خیلی تشکر کرد

فقط لفظی تشکر کرد عملی هم کاری کرد مثلا بوسی بغلی دستتو بگیره یا دستشو بندازه دور گردنت ببین نکات ریز خیلی مهمه..سه سال ازدواج کردی سه سالو تو جمع تولد گرفتی

🌷خدایا شکرت🌷
میدونی همش ناامیدم  میگم وای حالا دارن صحبت میکنن همش میگم دیگ‌نمیشهداین زندگیو درست کرد بقیه ...

ببین من به حدی رسید .جاریم به قیافه من حسودی میکرد باورت میشه برادر شوهرم جلو شوهرم با اینکه ساکت بودم یهو یورش اورد بهم!!!شوهرم بی عرضع اینقدر.میخواست بهم نزدیک بشه محل ندادم تلافیشو اینجوری با بیاحترامی بهم نشون داد.به جان یک دونه بچه ام دیشب شوهرم خودشو سر همین قضیه فحش کشی کرد با اینکه قضیه ده ساله پیشه.به خدا یادش میوفته همش میگه روم سیاه.وقتی سرطان داشتم شوهرم گریه میکرد یواشکی کل کارهای بچع رو میکرد کارهای خونه منم از در و دیوار میکرفتم راه میرفتم گوشه ای از کار بچه میگرفتم.و همیشه قدر دان زحماتش تو بیماریم بودم.تا حدی که میگفت حتی به لگن رسیدی با افتخار این کارو میکنم به خدا اینقدر راه میرفتم نمیزاشتم زمین گیر بشم هرگز کارم به این حد ها نرسید حتی غذا میپختم شوهرم میگفت من کوفته بخور هلاهل بخورم تو مریضی استراحت کن ولی میگفتم کی گفته مریضم هر کی گفت گوه خورد غلط کرد.با خنده میگفتم.همیشه خندون بودم.خم به ابرو نیوردم ولله.گریه میکردم ولی گریه مانع زندگیم نشد به خدا.الانم به خدا اشکام سرازیره.به خدا باورت میشه هیچ کس نفهمید من سرطان گرفتمو خوب شدم.شوهری که اوایل ازدواج نخود تو دهنش خیس نمیخورد حتی مادر شوهرم باید میدونست کی اومده خونمون چقدر مونده شوهرم دقیقا چقدر حقوق میگیره حتی دفترچع پس اندازش دست برادرش بود.ولی سرطان منو ولله نمیدونن من پنج ساله سالم شدم درمانم تمام شده ولی هنوز هیچ کدوم از فامیلا شوهرم و خودم نمیدونن.شوهرم تغییر کرد ولی من هم تغییر کردم.تفریح من شده نی نی سایت

اونی ک میخواستی شد بس چرا سردی با شوهرت

چون شدیدا شوهرم ازارم داد.بهم ظلم میکردن میگفت باید بابات پشتت باشه.و بابام هرگز نبود و نیست و نخواهد بود.اونروز به شوهرم میگن حتی مردی بره زن دوم بگیره خونه جدا بگیره زن احمقه قهر کنع.شوهرم اجازه داره هر بلایی سرم بیاره حتی اونروز میگفت شاید روزی مردی عصبانی شد زنش رو کتک زد فلج شد زنش!!!ببین ادم باید راستشو بگه شوهرم هر گوهی باشه دست به زن نداره.ولی از این ناراحتم پشت دختر خودش نیستاد.مادر شوهرم به بچه من هم تعرض کرد.وقتی اومدیم خونه اینقدر شوهرمو فحش دادم گفتم بی شرف تو هی میگفتی بابات پشتت نیست بی شرف نجس تو که بابای این بچه بودی چرا پشتشو نگرفتی که من حرف زدم.مادر شوهرم تیکه پاره کردم جلو شوهرم و پدر شوهرم.شوهرم گفت تو که حرفاتو زدی.بعد تو دعوا گفت حالا مادرم یک حرفی زد.بعد از اون من ادم سابق نشدم و نمیخوامم بشم .گوه منو بچم تو دهنش.بهش گفتم تو فعلا نقش حمال داری تا شرایطم اوکی بشه.به قران دیشب گفت من فعلا یک حمالم با افتخار برات شرایط جور شد حمال از راه دورم نصفه شبم زنگ بزنی میام.دست خودم نیست خیلی فشارا تحمل کردم من حتی شب عقدم ظرف بالای صد و پنجاه نفرو شستم و کلی توهین تیکه شنیدم

اونی ک میخواستی شد بس چرا سردی با شوهرت

جان عزیزت تا اخر حرفمو که ریپلای کردم بخون.خودت کلاهتو بزار قاضی من بهش گفته بودم از وقتی بچه تو شکمم بود که من مثل خانواده ام نیستم خط قرمزم دخترمه از این یکی عبور نکن و عبور کرد.همیشه با تیکه عین سیخ چشاشو در میارم

دقیقا حرف مادرم همین بود یه چیز بگم واقعا هنوز ک فکر میکنم نمیفهمم چرا باش ازدواج کردم ببین اصلا د ...

دختر تو چراااااااااااا!!!!من ازدواجم زورکی بود زندگیم جهنم بود به جهنمی از نوع دیگه وارد شدم تو چرااااا با این خانواده واقعا چرا توهین تحمل میکنی من با این خانواده زاغارتم شوهر بی شعورم تقریبا هشت ماه از ازدواجم گذشت دیگه مجبورشون کردم به من بی احترامی نکنن که بچمو هدف گرفتن.که مادر شوهرم گفتم یکبار دیگه پرت به پر بچم بخوره پراتو میچینم بهش کفتم فقط یکبار دیگه اگه کل ابادی حریف تو نمیشن من حریفتم حتی مرده هاتو یکی یکی از قبر میکشم بیرون که برات به حال زارت گریه کنن.گفتم یکبار دیگه اینطوری محترمانه برخورد نمیکنم میکوبم تو دهنت.پدر شوهرم و شوهرم بودن.گفت بچه مال ماست.گفتم تا مادامی من زنده ام و نفس میکشم این دختر بچه منه.تا وقتی من زنده ام به بچه ام نزدیک شو تا من میدونم چه بلایی سرت بیارم.و الان سه سال گذشته جرات نداره اسم دخترمو بیاره بالای سه ساله ندیده بچمو

چطوری تونستی رام‌کنی شوهرتو؟

سیاست یکی یکی سو استفاده ای میکردن قیچی کردم.و رابطه ادامه دادم اجازه قهر ندادم به شوهرم گفتم قهر برای بچه هاست.سخت ترینش همین نشوندن مادرش سر جاش بود به شدت بچه ننه بود تا هشت سالگی اویزون سینه مادرش بوده همه میگن.ولی الان مادر شوهرم عمل میکنه حتی زنگ نمیزنه.اون زنگ میزنه به سردی.حتی میگم مادرت میمیره میگه مرد که مرد چکار کنم میریم خاکش میکنیم

رفتارش با جاریت عوض شد؟

اره سلامم نمیده.حتی چند ماه پیش جاریم بهش نزدیک شد گفت جیگرم سلام.روشو اون وری کرد تو این چند سال حتی تو گروه خانوادگی دو سال پیش پیام داد به شوهرم گفت سلام.گفت به هرکی سلام میدی به من نده.ولی چند ماه پیش سر خاکستون نزدیک شد که بهش رید شوهرم حتی جلو مردم سلامم نکرد.قدیم بهش گفت کرمکی جلو شوهرت من میشم داداشی شوهرت نیست من میشم جیگرم نفسم دردت به جونم.من میدونم تو کرمکی هستی و زنم زن خوبیه تو در حد زن من نیستی

خب درددل‌نکنم‌چ کنم میمیرم خفه میشم

با غریبه.تو نیاز به حمایت کسی نداری خودت یک زنی هستی هزار نفر ارزوی داشته هاتو دارن.نیازی به برادرت داری؟؟؟؟؟؟درد و دل جای داداش با غریبه ها بکن برو درداتو به رودخونه بگو ولی با خودی و اشنا درد و دل نکن.شکی ندارم روزی به حرفام میرسی.شوهرت رو تو جمع خورد نکن.ولی اوردی خونه با لودر از روش رد شو.من توهین شدید میدیدم ولی تو همون وقت پشت شوهرم بودم مثل کوه.میومدم خونه با لودر صد بار از روش میرفتم.مادر شوهرم میگفت خاک تو سر به شوهرم میگفتم بار اخرت باشه به شوهرم میگی خاک تو سر میگفت پسرمه دوست دارم میگفتم پسرت الان شوهر منه.من اجازه نمیدم کسی به همسرم توهین کنه حالا هر کی میخواد باشه.من جای تو بودم قطعا خانواده خودم رو دقیقا مساوات با خانواده همسرم دعوت میکردم.وقتس تنها هستی بگو صداتو بالا نبر .خر هم صداش از تو بلندتره .زور گاو از تو بیشتره هر حیوانی چیزی داره انسان هم عقلش از همه بیشتره.تو انسانی چرا مثل گاو و خر رفتار میکنی.البته گاو حیوان مفیدی هست.باید محکم حرف بزنی.من شوهرم غد بود مغرور.انگار حاکم یک کشوره.میومدم خونه لودر میرفتم حتی یکبار خواست تهدیدم کنه گفتم هرکاری دوست داری بکن تا برات ساندیییس پرت نکن زندان برات ولت نمیکنم.میگفتم تو دست به من بزن ببین هرجور شده اشکتو در میارم بچه پدرم نیستم پوستتو نکنم زر نزن.عاقل شو.مثلا تو مردی زن گرفتی .اول مقاومت شدید داشت میگم بازم از روز اول اینجوری نکردم یواش یواش کار کردم.حالیش کردم من به عنوان زنش نباید کسای دیگه جرات توهین پیدا کنن.یواش یواش میگم .نیازی نیست همیشه خونه ات تمیز باشه خونه فقط برای تو نیست یکم فکرتو تغییر بده.تو فرش قرمز هم بندازی به چشم شوهرت نمیاد چون وظیفه ات میبینه

فکر کردی جرات دارم بدون مشورتش کاری کنم؟

چرا جرات نداری؟؟؟؟ببین وقتی میخوای یک وسیله رو بپاشونی درست کنی از باز کردن پیچ شروع میکنن.نباید اهرم ورداری همه چی رو کج و کوله کنی.برای پاشوندن یک وسیله هزار کیلویی شاید پیچهای ربع کیلویی باز کنی بپاشونی.این از من به تو نصیحت با اهرم نرو سراغ زندگیت با پیچ گوشتی برو