2777
2789
عنوان

حالم بده کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 124 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همیشه  ببین من کلا خودم ادم فعالیم  این مدت مرخصی گرقتم توی خونه هستم تمام کمال در‌خدمت ...

خب یکم تغییر بده.مثلا یه بار خونه رو اون روزی ک اون خونس تمیز کن بزار ببینه..ابو بزار بجوشه اماده ولی اون ک رسید نشست برو چایی دم کن ..پدر مادرتم ب شوهرت بگو بعد دعوت کن..بزار بفهمه براینکه مهمونی بدی از طرف مشورت میگیری همین چیزای ریز شاید ب چشم نیاد ولی تاثیر داره تو خوش اخلاقی

🌷خدایا شکرت🌷
عزیزم توکه ده سال دوست بودی بعد ازدواج کردی ..پس اخلاق شوهرت دستت بوده بعد ازدواج کردی... نباید تو ...

با این اشکای سرازیر پوکیدم از خنده😂😂😂😂😂😂😂😂😂ولی بدون لزوما زن داداشت خوشبخت نیستا!!!!الان دقیقا منو گفتی.انگار منم هووووووووووووووف.من قدیم مادر شوهرم مثل کلفت برخورد میکرد.مثل کسی گارسون بگیره با بیاحترامی شدید براش کار میکردم.پذیرایی میکردم.بهم شدیدا توهین میکرد.ولی الان اون پیر زن شده حتی خونه اش میرم اون پذیرایی میکنه جمع میکنه میشوره.شوهرم میگه وظیفه اشه حق نداری بلند بشی.به خدا حتی ظرف خودم نمیشورم شوهرم میگه خانومم نمیخواد تو چرا بشوری یک روز اومدی مهمونی خودم میشورم.اصلا نمیزاره و خواهر شوهرام باشن همونم شوهرم بلند نمیشه کمک.میخوام بلند شم چنام قاط میزنه.ولی باور کن زندگیم سگی هست😐😐😐😐الان قلبم درد میکنه

همیشه  ببین من کلا خودم ادم فعالیم  این مدت مرخصی گرقتم توی خونه هستم تمام کمال در‌خدمت ...

کار اشتباه همینجاست ... الویت باید تو باشی ... منم قبلا برای تولد یا روزمادر برای مادر شوهرم کادو میخریدم ولی برای مامان خودم نه چون دور بود ازم... 

یا میرفتیم خرید اول بچه ها بعد شوهرم آخر برا خودم تازه دلمم نمیومد ..مثلا یه لباس میدیدم میگفتم ولش قشنگه ولی گرون.نمیگرفتمش...بعد مثلا شوهرم خسته شده بود میگفت بسه بریم دیگه خونه ...بعد میگفتم من سو تینم خراب شده شروع میکرد غر زدن تازه بازار بودیم من که نمیتونم همه کارامو ول کنم هی تو بارارا بچرخم... حالا ببا بفهمون بهش که من خرید نکردم برا خودم ... که کارم واقعا اشتباه بود...

یا غذا اول برای شوهرم بعد بچه ها بعد آخر خودم میکشیدم....   ولی الان اول خودم. ..گفتم دندونام درد میگره تهش یکم خشک باشه ... دیگه سر سفره هم نباشم شوهرم اول برا من میکشه و صبرم میکنن تا بیام بعد شروع کنن..

ولی برای کادو گدفتن هنوز عادت نکرده .. من برای اینکه باباشو از سیاه دربیارم رفتم برا مادر شوهر پدرشوهر لباس خریدم... ولی مادر بزرگم فوت کرد بعدچهل داشتیم میرفتیم خونه بابام به شوهرم گفتم بیا لباس بخریم نخرید اعصابم خیلی خورد شد.. بهشم گفتم.. ولی دیگه کشش ندادم ... گفتم کار خودم اشتباه بود باید خودم میخریدم الان باخودم میبردم

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭
مثلا شوهرم با دعوا میاد میگه چرا دیر کردی منو علاف کردی میدونی چقدر منتظر موندم...  منم جواب می ...

من شوهرم شرکت نفتی بود ده سال پیش حقوقش عالی بوددددددد.ولی ما پول نون هم دیگه نداشتیم ده روز مونده به حقوق بگیره.کفش پام سوراخ شده بود شستش ولی پول نداشتم از دست فروش بنجل ترین کفش رو بخرم!!!جاریم با پول ما لاکچری ترین رستوران میرفت!!!به خدا جاریم مادر شوهر همه از ما میکندن.به خدا قسم کیفم سوراخ شده بود کلید توش نمیتونستم بزارم پول کیف نداشتم!!باورت میشه پول پشتی نداشتیم بالشت میزاشتم.باورت میشه جا کفشی نداشتیم کفشامو میزاشتم زیر کابینت!!!باورت میشه؟؟؟؟حقوق شوهرم مثل الان نزدیک پنجاه ملیون بود.سر یک تیکه طلا که اون زمان با حقوق یک ماهش خرید.ولی طلاها رفت هیچ طلاهای پدریم رفت که گرسنه نمونیم!!!اونروز مادر شوهرم گفت برام طلا بخر شوهرم گفت پولم کجا بود داشته باشم برای زنم میخرم .گفت زنت شاید نخواد دوست نداشته باشه الان کسی نمیدونه طلاهام رفته.ولی قدیمم داشتم نمینداختم.نمیخواستم زندگیم بدتر بشه حسودی کنن.به محض اینکه گفت زنت شاید دوست نداره.بهش گفت تو پیری عمرتو کردی طلا برا چیته😂😂😂یعنی قشنگ میدونم شوهرم نبود مادر شوهرم با چوب میزدتم.چنان قاط زده بود که نگو.گفت برادرت برو یخچالشو پر کن.گفت به من چه چیتانشو کم کنه یخچالش پر میشه.ولی قبلا جز چشم هیچی نمیشنیدن.مادر شوهرم میگفت تورو گرفته گدا شده!!!گفتم من کاریش ندارم خرج کنه.بعد اینقدر حاضر جوابیشو میکنه.ولی به خدا قسم دیگه هیچی بهم لذت نمیده خیلی ازرده هستم خیلی

با این اشکای سرازیر پوکیدم از خنده😂😂😂😂😂😂😂😂😂ولی بدون لزوما زن داداشت خوشبخت نیستا!!!!الان دق ...

عزیزم ان شاالله به حق این بارونی که میاد  زندگیت پر از شادی و خوشبختی باشه و به دور از دعا یا چشم بد

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭
فکر کردی جرات دارم بدون مشورتش کاری کنم؟

خب اگه همیشه مشورت میکنی اینبار نکن مثلا تولدش یا سالگرد عقدی بدون اینک بهش بگی مهمون دعوت کن بعد بگو خواستم سوپرایزت کنم..میدونی هدفم از حرفام اینه میخوام تلنگر بدی ب زندگیت بیشتر بهت توجه بشه اخلاقش خوب بشه..چون همیشه یجور عمل کردی عادی شده براش..یجوری با سیاست تغییر بدی ک ناراحت نشه توجهش بیشتر بشه ..امیدوارم منظورمو  درک کنی..

🌷خدایا شکرت🌷
خب اگه همیشه مشورت میکنی اینبار نکن مثلا تولدش یا سالگرد عقدی بدون اینک بهش بگی مهمون دعوت کن بعد بگ ...

ببین فکر‌کن پارسال۱۰ تومن فقط براش سورپرایز تول‌گرفتم 

دیزاین از بیرون اومدن غذا 

هرچیز ک فکر کنی همه رو دعوت کردم 

واقعا همه شوکه شدن

یعنی میگم همه کار براش کزدم

افرین دققق حستو‌میفهمم باورت‌میشه از بیزون همه حسرت زندگیمو‌میخورن میگن وای چقد خوشبحالشهداما از د ...

من از داخل درنیده ترین انسانم.احساس میکنم بگن سه دقیقه دیگه میمیری میگم خوش گلدی تو این سه دقیقه نی نی سایت یک تاپیکی میچرخم میگم این سه دقیقه نگذشت.به فرطی از خستگی رسیدم‌که هیچی برام مهم نیست.قدیم با سیاست رفتار میکردم که همسرم میگه به خدا‌گاهی به سیاست هات فکر میکنم چطور منو از حاشیه و جهنم خانواده کشیدی بیرون حظ میکنم.باورم نمیشه چقدر با سیاست بودی ولی با کوچیکترین اتفاقی پر تو هوا پرواز کنه به شوهرم میگم تاپاله.میگم گوه.میگم خاک تو سر.هیچ دیگه کنترلی رو خودم ندارم.یعنی خودم نمیخوام داشته باشم اصلا برام مهم نیست.جلو دیگران بی احترامی نکردما چون شاید موقعیتش نشده چون میگم مثل ملکه میرم میام.مثل اینه بهم احترام بزارن یهو من گاز بگیرم.ولی اصلا برام مهم نیست.بهش میگم تاپاله بعد خودم میگم جیگرت میسوزه به درک طوری جیگرت بسوزه بمیری بیمه ات بگیرم😐😐بهش میگم مردی حتی سر خاکت نمیام حتی به عنوان پدر بچه ام.حرفمو دیگه میزنم واقعا این زندگی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به خدا قسم نیست.دلم بچه میخواد نمیشه ولی کاش شرایط طوری بود مثلا چهار تا بچه داشتم بعد فقط با بچه هام زندگی میکردم.تنها چیزی در دلم نمرده عشق به فرزنده.بهش میگم زن بیار خونه نمیخوام بعدا گناه وار بشم اصلا مهم نیست به یک حس وحشتناک رسیدم جز بچه هیچی برام مهم نیست.بادی بوزه من فحش میدم