2777
2789
عنوان

حالم بده کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 124 پست
همین دیگه ایراد همینجاست ک طلبکار شدی،نه ک نباید باشی و حق داری ک‌ طرف اخلاق خوب داشته باشه اما نیست ...

بخدا مشکل اصلی اینه اون وقتی اخلاقش خوبه ک بگم چشم

اگر یک بار مخالفت کنم دیگ توهین و دعوا

ببین باورت میشه ۲۸۰۰ کیلومتر رانندگی کرد چون میدونس من دلم شمال میخواد وگرنه خودش خیلی رفته بود و از ...

خب دیدی ولی تو با قهرت حتی اگه حق با تو بود یه خاطره بد گذاشتی..ببین اگه چیزی ناراحتت کرد یه کار خوبشو یادت بنداز کوتاه بیا حداقل تو مسافرت پیش خانوادش نزار کسی بفهمه

🌷خدایا شکرت🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خانواده شوهرم بی شعور ترین انسان های رو کره زمین هستن از اونا بدتر خانواده خودم.من با سیاست همه چ ...

افرین دققق حستو‌میفهمم

باورت‌میشه از بیزون همه حسرت زندگیمو‌میخورن

میگن وای چقد خوشبحالشهداما از داخل داغونم

من خانواده شوهرم بی شعور ترین انسان های رو کره زمین هستن از اونا بدتر خانواده خودم.من با سیاست همه چ ...

تو انقدر توانمند و قدرتمند بودی ک‌ تونستی رو دیگران نفوذ کنی پس الان نوبت خودتته،ی جنگی داشته نصف ه نیمه رها نکن حالا خودت و خوب کن رو خشم هایی ک درست کردن رو زخم هایی ک زدن

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
قبل اومدنش همجارو تمیز میکنی و غذا امادس؟؟

همیشه 

ببین من کلا خودم ادم فعالیم 

این مدت مرخصی گرقتم توی خونه هستم

تمام کمال در‌خدمتشم

هرچیز بخواد فراهمه

فکر کن من تو این۳ سال ققط دو بار بابام‌اینا اومدن خونه ام ولی بقیه تایم سال تقریبا هر هفته خانواده شوهرم‌میان 

البته ک خودم دوس دارم بیان ولی میگم یعنی همیشه الویتم‌ اونه و ب خواسته هاش احترام‌میذارو

تو انقدر توانمند و قدرتمند بودی ک‌ تونستی رو دیگران نفوذ کنی پس الان نوبت خودتته،ی جنگی داشته نصف ه ...

میدونی همش ناامیدم 

میگم وای حالا دارن صحبت میکنن

همش میگم دیگ‌نمیشهداین زندگیو درست کرد بقیه قصاوتمدمیکنن 

دیگ نمیتونم ابهتم ب دست بیارم

میدونی مشکل کجاس مثلا من رفتارم باش خوب میکردم یهو یه چیز عادیو‌گیر‌میداد قهر میکردم بعد بقیه نمیدون ...

منم مهمانی بودیم جاریم میومد لقمه میزاشت دهن شوهرم براش دوغ میریخت تنهایی میکشوندش تو بک اتاق.درم میبستن.بعد به من شوهرم میگفت خجالت نمیکشی اعتراض میکنی!!!بهش میگفتم یعنی چی جاری میگه نفسم دوغ بریزم برات!!!میگفت تو اجتماعی نیستی حق داری به خاطر خانواده ات اینطوری شدی حق داری!!اعتراض میکردم خواهر شوهرم میومد میگفت میدونی سر حرفت خون میخوابه دهنتو ببند.مادر شوهرم میگفت حتی کسی بهت بهتان بزنه با مردی رابطه داشتی برادر شوهرات بهت هر بهتانی زدن باید سکوت کنی!!!شوهرم هم آب دوغ خیار.این حجم از بی عرضگی بی شعوری ظلم رو نمیتونستم تحمل کنم.حتی اجازه خریدن یک ژاکت نداشتم!!!یک ژاکت بنجل ارزون از دست فروش میخریدم مادر شوهرم بلایی به سرم میورد اشکام میریختن.بلایی تو زندگیم به سرم اوردن که نمیتونی تصور کنی نمیگم نفر اول با سیاست ترین زن رو کره زمینم ولی خیلی قشنگ شوهرمو مال خودم کردم که مادر شوهرم میگه دعا تو حلق پسرم ریختی.و مادر صوهرم کرونا گرفت دکترا گفتن شاید زنده بمونه شاید نمونه.ولی شوهرم مثل بقیه نیوردش خونمون.گفت بیارم طوریت بشه بدبخت میشم اون عمرشو کرده.پسری که شب عروسی با لباس عروس ماتم گرفته بود یک گوشه من چطور دور از مادرم بخوابم!!!!ولی به خدا فایده نداشت.فقط باید پیشونیت بلند باشه بخت خوب نصیبت بشه خلاص

دیگه ۱۰سال باهاش دوست بودی.اخلاقشم فهمیدی حتما دیگه.میخواستی نکنی ازدواج باهاش

دقیقا حرف مادرم همین بود

یه چیز بگم واقعا هنوز ک فکر میکنم نمیفهمم چرا باش ازدواج کردم

ببین اصلا دوس ندارم فکر‌کنی خودخواهم یا تعریف میخوتم بدم

من بابام خیلی سرشناسه خودم پزشکم قیافم خوبه اخلاقم هرچیز ک فکر‌کنی داشتم

اصلا نمیدونم چرا خر‌شدم

افرین ببین من بعد۳ سال ب مادرم یه سری مشکلاتو گفتم حتی غیر مستقیم ب بابام‌گفتم خقو ب من دادن حتی بر ...

تو زندگیت با هیچ آشنایی درد و دل نکن این از من به تو نصیحت.دردو دلات با غریبه ها بکن.شاید الان حرفامو نفهمی.درک نکنی.ولی هرگز هرگز هرگز با اشنا درد و دل نکن.حتی پدر مادرت دیگه بدتر مخصوصا با برادرت.من اینقدر افتضاح بود هرکی از کوچه میوردم شکی ندارم پیر جوان زن مرد حقو بهم میدادن ولی فایده نداره.الان تنها پیشمونیم همینه کاش دلم برای خودم میسوخت همین.عذاب وجدان برای روح و تن خودم دارم.شرمنده روانم هستم شرمنده جسمم هستم