عزیزم توکه ده سال دوست بودی بعد ازدواج کردی ..پس اخلاق شوهرت دستت بوده بعد ازدواج کردی...
نباید تو سفر به قهرت ادامه میدادی و میزاشتی خانوادش بفهمن ودخالت کنن... دنیا دوروزه بعد این همه مدت رفتی سفر کاش لااقل بخاطر خودت از سفر لذت میبردی و کیفشو میکردی و کاری میکردی بهت خیلی خوش بگذره...
منم قبلا مثل تو بودم تو سفر شوهرم کار اشتباهی میکرد ناراحت میشدم وسری واکنش نشون میدادم و اونم که بد اخلاق شرو میکرد داد وبیداد کردن و دعوا وقهر پیش میومد .....
دیگه شوهرم به زبون میاورد تو لیاقت نداری ببرمت جایی همون کنج خونه بتمرگی خوبه....
بعد که رفتارمو درست کردم ... الان از خداشه جایی بریم ولی باز بچه ها مارو اذیت میکنن😑🤭
شوهرت اگه بداخلاق ترین مرد زمینم باشه یه قلق داره که با کمک اون رفتارش کم کم بهتر بشه...
داداش من ینی اخلاقش جوری بود که تو فامیل کسی دختر نداد بهش فکرکن... از غریبه زن گرفتیم مادر بزرگم معرفی کرد... زن داداشم چهره قشنگی نداره معمولی ولی خدای سیاسته ... ینی اولا که نشون بودن داداشم بهش زنگ نمیزد ... اونم که زنگ میزد داداشم جوابشو نمیداد..به خونمون زنگ میزد میگفت بگین نیست .... مامانم کلی غصه میخورد این چرا اینجوری میکنه با دختر مردم.... ولی الان فقط نگاه دهن زنش میکنه... فکر کن خسته کوفته از سر کار میاد باز میره بچه داری میکنه میگه خانمم از صبح بچه خستت کرده تو برو یکم استراحت کن 😐
پوشک بچه عوض میکنه... حموم دستشویی با وایکتس میشوره که بوش بده برا خانمم زن داداشم نمیشوره دیگه ...
چند ساله ازدواج کردن یک بار جلو جم کسی دعوای اینارو ندیده ... من خودم یک بار دعوای اینارو ندیدم ... هرچقدر هم از حرفی یا کاری ناراحت بشه میزاره تو خونه به شوهرش میگه... یه جوری هم میگه که داداشم بفهمه کارش اشتباه بوده و دیگه تموم کشش نمیده...
ولی منو شوهرم جلو همه حتی همسایه ها بحثمون شده چه برسه به مادرشوهر یا باقی فامیلا