2777
2789
عنوان

حالم بده کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 124 پست
حتما اتفاقات دیگه داشتی بیشتر از این سفر باید درد و دل کنی آروم بشی وگرنه هزااااااااااااااااااار جور ...

افرین ببین من بعد۳ سال ب مادرم یه سری مشکلاتو گفتم حتی غیر مستقیم ب بابام‌گفتم

خقو ب من دادن حتی برادر سوهرم یه تیکه براش تعریف کردم جلوی‌خود شوهرم گف حق با منه ولی چ فایده شوهرم نمیپذیره

عزیزم توکه ده سال دوست بودی بعد ازدواج کردی ..پس اخلاق شوهرت دستت بوده بعد ازدواج کردی...

نباید تو سفر به قهرت ادامه میدادی و میزاشتی خانوادش بفهمن ودخالت کنن...   دنیا دوروزه بعد این همه مدت رفتی سفر کاش لااقل بخاطر خودت از سفر لذت میبردی و کیفشو میکردی و کاری میکردی بهت خیلی خوش بگذره...

منم قبلا مثل تو بودم تو سفر شوهرم کار اشتباهی میکرد ناراحت میشدم  وسری واکنش نشون میدادم و اونم که بد اخلاق شرو میکرد داد وبیداد کردن و دعوا وقهر پیش میومد ..... 

دیگه شوهرم به زبون میاورد تو لیاقت نداری ببرمت جایی همون کنج خونه بتمرگی خوبه.... 

بعد که رفتارمو درست کردم ... الان از خداشه جایی بریم ولی باز بچه ها مارو اذیت میکنن😑🤭

شوهرت اگه بداخلاق ترین مرد زمینم باشه یه  قلق داره که با کمک اون رفتارش کم کم بهتر بشه...

داداش من ینی اخلاقش جوری بود که تو فامیل کسی دختر نداد بهش فکرکن... از غریبه زن گرفتیم مادر بزرگم معرفی کرد... زن داداشم چهره قشنگی نداره معمولی  ولی خدای سیاسته ... ینی اولا که نشون بودن داداشم بهش زنگ نمیزد ... اونم که زنگ میزد داداشم جوابشو نمیداد..به خونمون زنگ میزد میگفت بگین نیست  .... مامانم کلی غصه میخورد این چرا اینجوری میکنه با دختر مردم.... ولی الان فقط نگاه دهن زنش میکنه... فکر کن خسته کوفته از سر کار میاد باز میره بچه داری میکنه میگه  خانمم از صبح بچه خستت کرده تو برو یکم استراحت کن 😐

پوشک بچه عوض میکنه... حموم دستشویی با وایکتس میشوره که بوش بده برا خانمم  زن داداشم نمیشوره دیگه ...

چند ساله ازدواج کردن یک بار جلو جم کسی دعوای اینارو ندیده ... من خودم یک بار دعوای اینارو ندیدم ... هرچقدر هم از حرفی یا کاری ناراحت بشه میزاره تو خونه به شوهرش میگه... یه جوری هم میگه که داداشم بفهمه کارش اشتباه بوده و دیگه تموم کشش نمیده...

ولی منو شوهرم جلو همه حتی همسایه ها بحثمون شده  چه برسه به مادرشوهر یا باقی فامیلا

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وقتی ی شخصیت مستقل داشته باشی نباید با احوالات اون متغیر بشه حالت،شما مدام تاثیر میگیری و میگی رو من ...

خب مثلا چ کنم شما بگو؟

خونه تمیز مث‌دسته گل

غذا اماده

احترام ب خودشو خانوادش

کم توقع 

دیگ چی میخوادذ

بخدا سعی کردم هرروشی قایده نداره

وقتی دنبال ی چیز در حال دویدن باشی و واسه ب دست آوردنش قهر کنی و زور بزنی نتیجه عکس میده داد زد با ملایمت بگو ببخشید عزیزم نمیخواستم ناراحتت کنم ناز زنونه ب قهر نیست ک‌ تو ک معقول رفتار کنی صدجای دیگه هم حرفت حرفه

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
ببین خسته شدم همش حس میکنم ازدواجم اشتباه  دائم ب طلاق فکر میکنم از طرفی دوستش دارم

ن اشتباه نکن اصلن ب طلاق فکر نکن تو ذهنت نیار...شوهرت ادم خوبیه مطمعنن اخلاق های خوبم داره همین ک اهل مسافرت..باور کن بعضیا شوهراشون سال ب سال یه مسافرت نمیبرن..بد اخلاقیش خودت قلقشو پیدا کنی همچی حل میشه

🌷خدایا شکرت🌷
عزیزم توکه ده سال دوست بودی بعد ازدواج کردی ..پس اخلاق شوهرت دستت بوده بعد ازدواج کردی... نباید تو ...

منم خیلی بحثم شده

ولی جلوی‌خانواده خودش

جلوی‌ خانواده خودم چیزی نشون نمیدم جون بابام ۱۰ سال مخالف این ازدواج بود 

دقیقا بخاطر بداخلاقی سوهرم‌مخالف ازدواجمون بود

هرچی بابام گف الان دارم ب چشم میبینم

عزیزم توکه ده سال دوست بودی بعد ازدواج کردی ..پس اخلاق شوهرت دستت بوده بعد ازدواج کردی... نباید تو ...

مثلا شوهرم با دعوا میاد میگه چرا دیر کردی منو علاف کردی میدونی چقدر منتظر موندم...  منم جواب میدم .نمردی که خوب چیکار کنم طول کشید کارم ..خودت که منو بیشتر علاف میکنی من خرم جیک نمیزنم منم باید اونوقت مثل تو شروع به غر زدن کنم و.... بعد دعوامون میشه... ولی زن داداشم باشه میاد بوسش میکنه شوهرشو میگه وای عشقم بمیرم علاف شدی شوهرش خر میشه دیگه و تموم....

یا از شوهرش تعریف میکنه زن داداشم..  مثلاچشمای برادرم قشنگ نیست ها تازه زشتم شاید باشه از نظر کسی ولی خانمش هی بهش میگه قربون چشمای قشنگت بشم من نفسم... خوشتیپ من  و ازین حرفا 

تو خونه هم به خودش خیلی میرسه

وهمیشه میخنده و شوخی میکنه با شوهرش شده سر یه حرف الکی شوهرش کلی باهم بخندن و تاچند وقت هی بگن بخندن ... کلا آدم شادی هست..

کاش کسی بود منو راهنمایی میکرد بهم چنتا کتاب معرفی میکرد میخوندم تجربه الانو اون وقت داشتم ...

اگه میخوای شوهرت موم تو دستت بشه... زندگیت به دور از دعوا و.... بشه ... برو مطالعه کن ... یا نه اصلا حوصله کتاب خوندن نداری برو وویس مشاور خانواده هارو گوش کن ... دکتر حبشی کلید مرد ... یا معصومه حاتمی زن داداش من از اول میدیدم ازینا گوش میکرد

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭
وقتی دنبال ی چیز در حال دویدن باشی و واسه ب دست آوردنش قهر کنی و زور بزنی نتیجه عکس میده داد زد با م ...

بخدا اینجوری نیس 

اصلا هزچی بگم باز نمیتونم عمق رفتارشو بگم

ن اشتباه نکن اصلن ب طلاق فکر نکن تو ذهنت نیار...شوهرت ادم خوبیه مطمعنن اخلاق های خوبم داره همین ک اه ...

ببین باورت میشه ۲۸۰۰ کیلومتر رانندگی کرد چون میدونس من دلم شمال میخواد وگرنه خودش خیلی رفته بود و از رانندگی متنفره

خب مثلا چ کنم شما بگو؟ خونه تمیز مث‌دسته گل غذا اماده احترام ب خودشو خانوادش کم توقع  دیگ ...

همین دیگه ایراد همینجاست ک طلبکار شدی،نه ک نباید باشی و حق داری ک‌ طرف اخلاق خوب داشته باشه اما نیست پس دور نندازش درستش کن،هر آدمی ی رگ خوابی داره اون و پیدا کن

وقتی ی شخصیت مستقل داشته باشی نباید با احوالات اون متغیر بشه حالت،شما مدام تاثیر میگیری و میگی رو من ...

من خانواده شوهرم بی شعور ترین انسان های رو کره زمین هستن از اونا بدتر خانواده خودم.من با سیاست همه چیزو بعد ده سال درست کردم.نمیدونم کار درست کردم یا نه.شوهرم عاشقمه دیوانه وار.میفهمم دوستم داره زیاد مادرش حتی بمیره به اندازه پشه براش مهم نیست.چسبیده به زندگیش اطرافیانشو شناخته ولی ولی ولی

من دیگه از شوهرم بدم میاد.دیگه هیچ حسی بهش ندارم رابطه ای نیست در کار عشقی نیست تفریحی نیست بدنش به بدنم میخوره چندشم میشه بازم اضافه کنم!!!آیا ارزش داشت؟؟؟گاهی به خودم میگم کاری نمیکردم ولی بعد به خودم میگم اگه تغییرات ایجاد نمیکردم الان مادر شوهرم و جاریم تمام قد تو زندگیم بود.احتمالا الان شاید جاریم میومد رو تخت خودم میخوابید.و مادر شوهرم میگفت باید دهنتو ببندی به خاطر آبرو.کلا نمیشه کل زندگی رو در دو خط نوشت.ولی خیلی سخته من همشون قیچی کردم.الان تو مهمانی ها مثل ملکه هستم.خاک تو سر ملکه انگلیس ولی چه فایده به خدا چه فایده اشک تو چشمام خدا شاهده الان نشست.ظاهرم دیگران کشته درونم خودمو سوزونده.فقط من میگم تخلیه باید بشی الان مشکل زیر سر هر انسان گوهی که باشه

بخدا اینجوری نیس  اصلا هزچی بگم باز نمیتونم عمق رفتارشو بگم

نمیخواد بگی چون من خودم یکیش و دارم،چندتا موردش و بگم مغزت سوت میکشه من کلی کار کردم ک وقتی زنگ میزنم شوهرم عین کارمنداش با من حرف نزنه بگه بفرمایید امرتون اونم با ی لحن فوق جدی دیگه بقیه اش و برو خودت تا ته

مثلا شوهرم با دعوا میاد میگه چرا دیر کردی منو علاف کردی میدونی چقدر منتظر موندم...  منم جواب می ...

کتاب میخونم ولی یه واقعیت بگم حس میکنم سختمه چشم گفتن

حس میکنم ازادی عمل رو دوس دارم جواب دادن ب شوهرم و. فرمان بر بودن ازش باعث‌میشه بدم بیاد از خودم

من تو خونه بابام همیشه حرف خودم بود با‌وجود اینکخ۴ بچه بودیم و من سومی بودم 

دانشگاهم همینطور الان دائم شوهرم‌گیر میده