2777
2789
عنوان

حالم بده کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 124 پست
وای دقیقا ولی میدونی اگر‌مندنمیرفتم شوهرم دعوا راه مینداخت و یه بحث بزرگ‌خانواپگی‌پیش میومد

شوهرا چشونه 

شوهر من با ننه باباش مهربونه هر چی بخوان سریع میگیره کلی کار واسه ننه باباش کرده ولی واسه من نه نمیکنه 

به ما که میرسن وا میرسن انگار دشمن خونیشونیم

درخواست دوستی قبول نمیکنم
اشکال نداره ادم همیشه نمیتونه ظاهرش رو حفظ کنه😕 بذار هرجور راحتن قضاوت کنن، از زندگی شما و برخورده ...

خیلی ناراحتم همش فکرم مشغوله ک الان چطور قضاوت میکنن

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شوهرا چشونه  شوهر من با ننه باباش مهربونه هر چی بخوان سریع میگیره کلی کار واسه ننه باباش کرده ...

ببین اصلا باورت میشه حتی با مادر‌خودش اینجوریه 

اینو همشون میدونن ولی خانوادش میگن تو بی سیاستی درحالی شوهرم۳۷ ساله اخلاقش اینه

درکت می کنم الان گذشته الکی حرص  نخور

نمیتونم روز اخر رفته بودیم راه برگشت توی شهر ک خانواده منو سه تا ازدخواهر شوهرام هستن

بعد شب من رفتم خونه بابام خوابیدم فردا طهرش ک خواستیم برگردیم شهر خودمون ک توش زندگی‌میکنیم رفتیم خونه خواهر شوهرم ک برادرشوهرم‌اینارو سوار‌کنیم بیان بعد اصلا اینقد سرد برخورد کردن خیلی دلم شکسته

عزیز دلم سیاست داشته باش..کاری با قهر کردن قبل مسافرت ندارم اما تو مسافرت باید فقط میگفتی میخندیدی خوش میگذروندی نمیذاشتی کسی بفهمه مشکلو تو خونه بعدن حل میکردی...و بد اخلاقیش یهو ک عوض نمیشه خودت باید اروم اروم روش کار کنی اخلاقشو درست کنی

🌷خدایا شکرت🌷
نمیتونم روز اخر رفته بودیم راه برگشت توی شهر ک خانواده منو سه تا ازدخواهر شوهرام هستن بعد شب من رفت ...

مهم نباشه همه چیز رو فراموش می کنن خودت عادی رفتار کن اما سعی کن مشکلاتت بیرون از خونه ت درز پیدا نکنه میدونم نیاز به همکاری شوهرت داری

ببین تنها راه و بهترین راه اینه ک اول رو خودت کار کنی آستانه تحمل و صبرت و زیاد کنی،همه چی ک همیشه گل و بلبل نیست دوم کسی ک بداخلاقش خودش بیشتر از همه عذاب میکشه سالها کسی نتونسته کمکش کنه تو بکن

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
عزیز دلم سیاست داشته باش..کاری با قهر کردن قبل مسافرت ندارم اما تو مسافرت باید فقط میگفتی میخندیدی خ ...

ببین خسته شدم همش حس میکنم ازدواجم اشتباه 

دائم ب طلاق فکر میکنم

از طرفی دوستش دارم

حتما اتفاقات دیگه داشتی بیشتر از این سفر باید درد و دل کنی آروم بشی وگرنه هزااااااااااااااااااار جور مرض میگیری از من به تو نصیحت.تازه بگی بیماری گرفتم به درک ولی وقتی گرفتی میفهمی اینجوریا نیست راحت سقط شی.بدتر فقط زجر هات بیشتر میشه رو مشکلاتت مشکل اضافه میشه.هیچ وقت نگو من کاری میشد بکنم این اتفاقات نیوفته بلکه به خودت ارامش بده بگو من بهترین کار ممکن کردم.مشکل از من نیست منظورم اینه به خودت دلداری بده درد و دل کن.من با شوهر عصبی نکشیدم ولی برعکس خانواده خودم شکنجه روحی و جسمی میکردن همش مسخره میکردن اینو بگم اگه تو خودت ریختی ده سال بعد انواع اقسام بیماری ها میاد سراغت.فقط سعی کن خودتو خالی کنی چطوری نمیدونم.من نظرم همینه شوهرت بی شعوره که یک سفر نتونسته ادم باشه.۳۶۵ روز سال گوه هستی حداقل ده روز به خاطر خانواده خودت گوه نباش انسان باش اون ده روزم نمیتونه.این تقصیر شما نیست عزیزم.و نمیگم حق فشار نداری اصلا حق ناراحتی نداری اصلا.ولی باید خودتو خالی کنی 

وقتی ی شخصیت مستقل داشته باشی نباید با احوالات اون متغیر بشه حالت،شما مدام تاثیر میگیری و میگی رو من تاثیر خوب بذار انگار ک ی کسی بشینه بقیه بهش سرویس بدن ،اکی حالا اومدی تو زندگیت ی جای کار میلنگه ب جا اینکه قهر و وای وای دلم شکست مثل ی زن با سیاست و توانمند درستش کن

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
مهم نباشه همه چیز رو فراموش می کنن خودت عادی رفتار کن اما سعی کن مشکلاتت بیرون از خونه ت درز پیدا نک ...

میدونی مشکل کجاس مثلا من رفتارم باش خوب میکردم یهو یه چیز عادیو‌گیر‌میداد قهر میکردم بعد بقیه نمیدونستن مثلا اون توی پیام چ حرفی زده 

دیگ میذاشتن تقصیرو‌گزدن من