2777
2789
عنوان

همسر من

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 41 پست
خيلي ادم كمك حال و مسئوليت پذير و زبر و زرنگيه قبل زايمان ب حدي تو محبتش غلت ميزدم عادت كرده بودم ك ...

اینام کم کم درست میشه خیلی خانما یا اقایون بعدبچه اینجورن باز بایدخداروشکرکنی اقات بت محبت میکنه باید روخودت کارکنی اگ برعکس بود ک بدتربود😂خداحفظش کنه برات عزیزم قدرشونو بدون ازفردا برو تو کار محبت کردن و خانمی کردنت😉گناه داره انرژی بده بش

❤ متاهل❤

ما با وجود اینکه حجاب نداریم و لباس معمول جلو مهمان میپوشیم ( البته چاک سینمون اصلا بیرون نیست و خط قرمزمونه ) و پیراهن کوتاه تا زانو هم میپوشیم با مهمان صحبت میکنیم بگو بخند داریم اما با وجود این مثلا پیش اومده که دوست همسرم توی جمع یه سوال یا مشکل حقوقی مطرح کردن بعد گفتن که مثلا سوال داشتم زنگ میزنم به ....(همسر من) بعد همسر من خودش گوشی داده من صحبت کردم اخر سرم همسرم خودش شماره منو داده به دوستش بابت کار و سوال و پروندشون 

منظورم اینه که بابت احترامم که شده شوهرم رو ندید نگرفته و اول ایشون رو رابط کرده 

در کل رفتار شوهرتون  ناپسند بوده اما رفتار دوستشم بد بوده 

از طرفی میتونی به همسرت بگی اگر به دوستت اعتماد نداری حق نداری دعوتشون کنی که بیان منزلمون

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینام کم کم درست میشه خیلی خانما یا اقایون بعدبچه اینجورن باز بایدخداروشکرکنی اقات بت محبت میکنه بای ...

نمي دونم چيكار كنم مث قبل شه حالم 

بايد اول يه فصل بهش فحش بدم گريه كنم خالي شم بعد 

وگرنه اينجوري نميتونم 

لال شدم انگار دست و پاهام كار نميكنه  من هميشه موهامو ميبافتم گل سر ميزدم لباساي رنگي ست ميكرد ...

عزیزم زندگیت رو به سه بخش تقسیم کن 

خودت 

همسرت 

فرزندت 

و هیچوت این ترتیب رو بهم نزن 

عشق بده عشق بگیر 

از تیپش یهو تعریف کن ، اول از زبون دخترت بگو تا دوباره مثل قبل بشی مثلا بگو بابایی رو ببین چقدر مهربونه چقدر خوشگله ، بابایی رو ببین دلش برامون تنگ شده..

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
شما باید این پست و یه تاپیک دیگه میزاشتی 🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دقیقا درسته خوابه خواب هستم، از استارتر عذر میخوام

عزیزم زندگیت رو به سه بخش تقسیم کن  خودت  همسرت  فرزندت  و هیچوت این ترتیب ر ...

اون ميگ ولي من نميگم

مثلا پسرمون گريه كردني ميگ اين مامان خوشگل مال كيه ،يا ميگ پسرجان اومدي زنمو ازم گرفتي  

ميگم ديگ بد كينه ام متاسفانه 

دور از جونت عزیزم یه کم انعطاف به خرج بده راه دوری نمیره به خاطر حال دل خودت اینکارو کن مطمئن باش پش ...

مرسي ك نصف شبي درد و دلامو خوندين و جواب دادين❤️🌸