2777
2789
عنوان

همسر من

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 41 پست

قطعا عزیزم فکرشو بکن چقدر ب محبتت نیاز داره ک بیان کرده 

اینک شما گفتی دلیل بر سرد شدن نیس شاید خسته اس یا حواسش نیس (اقایون بعضی وقتا ک خسته آن یادشون میره ک محبت کنن وگرنه نیت بدی ندارن بخصوص ک میگی شبا....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😮اونهمه اگر کرده حالا نوبت منه جبران کنم محبتاشو ..نه نمایشی ها ..دلی ..مثلا یه لبخند گرم یه سر گذاشتن رو شونه و ..فشار دادن دستش و ..واقعا خیلی کار بزرگی نیست 

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

اخی  بچه رو ول کن ۴ روز دیگه ازدواج میکنه میره سراغ عشق و خال خودش  فقط شوهرت برات میمون ...

شوهرمو بيشتر از بچم دوس نخوام كمتر نميخوام ولي چون اون ذهنش معطوف بچه اس دلم نميخواد قبول كنم من شوهرمو بيشتر دوس دارم چون هم لجبازم هم بعد بچه طرد شدم انگار

ولی اگر سختته از همین کارای کوچیک جلو برو و بگو میدونی زنا بعد زایمان هورموناشون بهم میریزه بدل نگیر که دست خودم نیس .نذار سرد شه ازت

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

نميدوني چقد خودمو اذيت كردم ٥،٦ماه  حس ميكنم زن بودن بلد نيستم

عزیزم از بچت بچگی کردن یاد بگیر خودتو‌لوس کن براش بشین رو پاش یعو صورتشو چششو گردنشو ببوس، 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

زندگی کردن و زندگی ساختن 

عشق دادن و عشق گرفتن 

محبت کردن و محبت دیدن 

باید بسازیم نباید منتظر باشیم که هر کاری کرد ما هم کنیم 

چرا میگید آدم معامله اید شما دو تا انسان بالغ هستید که با هم زندگی مشترک ساختید این معامله ها که میگید اصلا خوب نیست 

زن و شوهر باید هرزگاهی یکیشون گذشت کنه نمیگم همیشه میگم هرزگاهی 

همسرتون دوستتون داره شمام همینطور این معامله که میگید از غرور میاد و غرور بیجا تو زندگی مشترک معنی نداره 

شما باید فرزندتون رو بزرگ کنید باهم و با عشق بزرگش کنید لطفا

ما ملت امام حسینیم💚💚
همسرت لایق محبت نیس مگه؟ خوبیاشو گفتی خودت بازبون خودت،پس دیگ چته اخه زززززززن😂عه بدو بخواب

خيلي ادم كمك حال و مسئوليت پذير و زبر و زرنگيه

قبل زايمان ب حدي تو محبتش غلت ميزدم عادت كرده بودم ك بعد زايمان كلا قطع شد و من موندم مث بچه اي ك باباشو از دس داده و دلشكستگي

اين كينه دوران نقاهت بعد زايمان ولم نميكنه

شوهرمو بيشتر از بچم دوس نخوام كمتر نميخوام ولي چون اون ذهنش معطوف بچه اس دلم نميخواد قبول كنم من شوه ...

نه مردا خیلی تقلید کارن اگه شما بچه رو بذاری رده دوم اونم از شما یاد میگیره 

افرین ،وقتی شوهرت خوبه اول شوهرت رو دوست داشته باش 

حالا بعضیا بنده های خدا ،شوهرشون بد ،مجبورن به سمت بچه پناه ببرن و خودشونو سرگرم کنن شما که شوهرت خوبه از جوونی و عشقت لذت ببر 

عزیزم از بچت بچگی کردن یاد بگیر خودتو‌لوس کن براش بشین رو پاش یعو صورتشو چششو گردنشو ببوس، 

لال شدم انگار دست و پاهام كار نميكنه 

من هميشه موهامو ميبافتم گل سر ميزدم لباساي رنگي ست ميكردم ميپوشيدم لاك ميزدم حالا حوصله هيچيو ندارم انگار من مادرم فقط و اون پدر و تمام