2777
2789

ولی 😂😐💔 ملت چقدر راحت اینجا به عروساشون بی احترامی میکنن واسه دلایلی که بهشون ربط نداشته اصلا

😐💔 بعد تعریق میکنن قلبم میگیره که چه عروسای ببدختی دارن مظلوم و خوب و‌ یاد زن داداشم میفتم که😐💔 به مادرم انگ خراب بودن زدن شنیدیم پشت سرش رفته گفته 😂😂😂 سوار یه ماشین شده من دیدم بعد پشت سر من تو دعوا بین خودشو داداشم گفته میرم ابجیتو کتک میزنم 😐😂 در صورتی که اصلا به ما ربطی نداره دعواهاشون و دخالتی نمیکنیم با خانوادش داداشمو تهدید میکنن که کتک میزنیمت میبره خونهدخانوادش همرو جمع میکنه دور داداشم تهدید 😂😐 پشت سرم یبار جوری تو ساختمون داد زد ج ده :/ خودم شنیدم اسممو گفت اینو گفت 

😐💔اخرسرم به مامانم انگ دزدی زد و من با نامزدم تو ماشین جلو در ساختمون بودیم دیده بودتمون رفته بود به داداشم و همه گفته بود اره پسره اینو دستمالی میکنه در صورتی که منو رسونده بود خونه😐

خب؟!! سوالت چیه حالا ؟

هر کسی مردم رو دسته کنه ،چه‌ اینوری چه اونوری من گزارش میزنم ،،،فحش هم بدید مشکلی نیست ،با یه تایپک و دوتا خط کسی فکر و خط فکریش عوض نمی‌شه ،پس دستذاز قانع کردن هم بردارید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جایی نگفتم سوالی دارم🤔

اهان ،،خبری بود؟! باشه فعلا🤚

هر کسی مردم رو دسته کنه ،چه‌ اینوری چه اونوری من گزارش میزنم ،،،فحش هم بدید مشکلی نیست ،با یه تایپک و دوتا خط کسی فکر و خط فکریش عوض نمی‌شه ،پس دستذاز قانع کردن هم بردارید 

زن داداش منم همه جا گف دیدمش با کسی فک کن!!!!!!! چون با شوهرش دعوا داشتن منو میخاست خراب کنه پیش همه ک چی؟! دلش خنک شه

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
خدایی قدر عروساتونو بدونید😐💔 خیلی بی لیاقتو فوضول هستین بعضیاشون مشاور خانواده نشید برا عروساتون

زن داداش من دقیقا خود خود همین زنداداش توعه 

منتها غلط میکنه تحدید کنه با همه عادت و رفتارای زشتش داداشم بدجور کتکش میزنه ولی ادم نمیشه 

ی ادم دو بهم زن حسوده 

این یکی زن داداشم اول تا ی یال بچه دار نشد بعد الان س ماهه بارداره این اولش رک بهش میگف نازا الان دست ب دعاس ک بچه اس دختر بشه😐از اینور اون یکی زنداداشم ک حامله اس عاشق دختره

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
زن داداش منم همه جا گف دیدمش با کسی فک کن!!!!!!! چون با شوهرش دعوا داشتن منو میخاست خراب کنه پیش همه ...

😐دقیقااااا اینام دعوا میکردن مارو خراب میکرد نمیدونم چه ربطی داشت خدایی به ما چرت و پرتای یه زنو شوهر