2777
2789

واسه پذیرایی و اتاق خواب پرده رو بگید کدوم رنگا رو بزنم.

فردا میخام سفارش بدم. بعد که عکس خریدا رو  گذااشتم نگید چرا اینو خریدیا! همین الان وقتشه نطر بدید. مرررررسی

مخمل کالیفرنیاس.

تم خونه و مبل و فرش و کمد رنگ کرم هست.( مبل میزبان یه طوسی روشنم داره. )

اولی از بالا حریره . پرده پانچ میخام بزنم به نطرتون واسه اتاق خواب حریر رنگی بزنم خوشگلتره یا سفید؟؟؟؟؟ خودم گفتم حریرش رو ابی پلیسه ای بزنم و پانچ و دکور کنارش رو زرد . 

ردیف وسط واسه دکور پرده اس. 

مخمل طلاکوب خوبه واسه سالن؟

کلا ساده میپسندم من

پرده سفید باشه حاشیه هایی که میخوره به پرده مشکی یا نقره ای

توروخدا هر کی امضامو دید برای حاجت رواییم دو تا صلوات بفرسته خیلی ممنونم ♥️💋سلام سلام من از کاربرای تقریبا قدیمی اینجام نه به صورت مداوم اینجا باشم. دو تا کاربری داشتم خودم لغو کاربری زدم پس نگید زود اومدی حرفات تناقض داره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم دورنگی نکنی اتاق خوابا رو 

هر اتاق خواب ی رنگ ( حریر و روییش)

برای سالن بنظرم ساده بگیر مخملو ولی سه لایه کنی 

یعنی ی لایه حریر 

یه مخمل 

ی لایه دیگ هم میاد روش 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
بنظرم دورنگی نکنی اتاق خوابا رو  هر اتاق خواب ی رنگ ( حریر و روییش) برای سالن بنظرم ساده ب ...

یعنی اتاق خواب مثلا زرد زدم حریرش هم زرد باشه؟ متوجه نشدم دقیق چی گفتی.

یعنی اتاق خواب مثلا زرد زدم حریرش هم زرد باشه؟ متوجه نشدم دقیق چی گفتی.

اگر حریر کاملا زرد و‌بخواهی رویی رو هم زرد بزنی خیلی جالب نیست بنظرم 

ولی اگر حریر سفید یا حریر طرح دار که پایینش رنگ زرد بالاش سفید 

با دکور زرد بنظرم خوب میشه 

مثلا ی اتاقو زرد کن 

یکی بنفش 

یکی صورتی 

نه تو ی اتاق زرد و صورتی کنی پرده رو 

البت پرده سلیقه ای 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا