2777
2789
عنوان

افسردگی(:

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 48 پست
بله آدمها از آدم افسرده و ناامید بیزار و فراری اند. آدم افسرده انرژی بقیه رو میگیره

من به اونا حق میدم ، آدم افسرده اطرافیانشو ناامید می‌کنه ، من از خدا دلم گرفته ، از خودم به خاطر تصمیمات غلطم گرفته و از شرایط زندگیم

همه چی درست میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غیر از سیگار کشیدن همشو دارم نه من برونگرا هستم  هر شبم کابوس غم کل وجودمو گرفته اصلا نمیتونم ...

بهترین کار رفتن پیش روانشناسه ... کلینیک و مطب میتونید برید 

برای کم شدن هزینه ها هم میتونید برید مرکز بهداشت نزدیک خونتون .. روانشناس دارند 

موفق و شاد باشید 

من حتی به روم نمیارم ک حالم بده(: قضاوت نکن 

خب شما شکر خدا هنوز به اون حالت از افسردگی نرسیدی. ان شاالله تجربه نکنی هیچوقت. افسردگی خفیف که اکثرا دارن و زندگیشون هم مختل نشده

یکی از عزیزانم دوقطبی هست. علائم شما چی بود که تشخیص دوقطبی دادن؟ اگر دوست داشتین بگین

گاهی خوشی گاهی غم

مثلا الان تو فاز افسردگیم انرزیم کمه حال ندارم انگیزم کمه غم تو دلمه سر شب گریه کردم به گذشته و اشتباهاتم و خودکشی فکر کردم و میکنم تو این فاز. اعتماد بنفسم پایین و حتی یه شونم نمیکنم موهامو بیرون نمی م

گاهی سرخوشم بهش میگن فاز شیدایی

اعتماد بنفسم و عزت نفسم عاااالی. سرخوشم. فکر میکنم قدرت ذهنی و فیزیکیم خیلی زیاده بخاطر همین مثلا ممکنه شروع کنم به خونه تکونی اونم تنهایی یا مثلا به کسی قولی بدم و بعدا نتونم انجامش بدم. با بقیه خوش برخورد میشم. همه فن حریفم. کلا حس خوبی داره انگار رو ابرایی. ولخرجی طوری ک انگار پولات تمومی نداره. میری کلاس و نمیدونم چی ثبت نام میکنی ولی پسفرداش نمیری 

من تو فاز شیدایی میل ج و میل ب سیگار یا دخانیات کشیدنم خیلی بالا میره اصن یجا بند نیستم انرزیم زیاده مدام ایده میاد تو ذهنم

ولی خب در هر دو حالت تمرکزت پایینه تقریبا 

گاهی در قعر چاه گاه بر قله آسمان، بایپولار!                              کاهش وزن ۱۲ کیلویی در ۱۲ ماه: وزن اولیه ۷۲ کیلو قد ۱۷۲                      
من به اونا حق میدم ، آدم افسرده اطرافیانشو ناامید می‌کنه ، من از خدا دلم گرفته ، از خودم به خاطر تصم ...

همه اشتباه میکنن. تو افسردگی احتمال دوباره و چندباره اشتباه کردن زیاده. آخرش اینه دارو استفاده کنیم. 

همه اشتباه میکنن. تو افسردگی احتمال دوباره و چندباره اشتباه کردن زیاده. آخرش اینه دارو استفاده کنیم. ...

اخه اشتباه من باعث افسردگیم شده ، الان دو ساله که حالم مثل سابق نیست ، خیلی سختی کشیدم و میکشم ، دلم میخواد برگردم به عقب

همه چی درست میشه
گاهی خوشی گاهی غم مثلا الان تو فاز افسردگیم انرزیم کمه حال ندارم انگیزم کمه غم تو دلمه سر شب گریه ک ...

کاملا درک میکنم. خوبه که شما متوجه غیرعادی بودن این حالات شدین و دکتر رفتین، خیلی خوبه، از این جهت میگم که خیلی غیر عادی نیست این حالاتی که گفتین طوری که اطرافیان حساس بشن و به فکر دکتر بردن شما بیافتن

خودمو باختم ، دیگه اون دختر قوی سابق نیستم ، حوصله ی هیچ کسو ندارم ، الآنم درحال گریه ام

منم بعد از اشتباهات بزرگی که کردم افسرده شدم. اما اگه بتونی ازش رد بشی خیلی قوی‌تر از قبلت میشی. به گذشته و ایکاش و ... فکر نکن. اینا رو هر روز به خودم میگم.