2777
2789
عنوان

افسردگی(:

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 48 پست
اهوم اشتها ندارم نمیتونم بین ادما وایسم اعتماد ب نفسم همش کمتر و کمتر میشه تمرکز ندارم 

بقیه رو که نمیشه تغییر داد. باید خودت تغییر کنی. اگر تنهایی سخته بهتره از مشاوره و روانپزشک کمک بگیری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دل من خیلی گرفته امشب ، بیماری های روان واقعا سختن ، نه کسی درخت می‌کنه و نه کسی دلش برات میسوزه ، ه ...

بله آدمها از آدم افسرده و ناامید بیزار و فراری اند. آدم افسرده انرژی بقیه رو میگیره

عزیزم شما دارو استفاده میکنی همیشه؟

فعلا فقط دپاکین اونم ۳ هفته شده

هفته اول از آریپیپرازول هم استفاده میکردم ک چون دست و پامو بیحس میکرد سرخود قطعش کردم

کلا خیلی وقت نیست متوجه بیماریم شدم

چطور گلم؟

گاهی در قعر چاه گاه بر قله آسمان، بایپولار!                              کاهش وزن ۱۲ کیلویی در ۱۲ ماه: وزن اولیه ۷۲ کیلو قد ۱۷۲                      
اهوم اشتها ندارم نمیتونم بین ادما وایسم اعتماد ب نفسم همش کمتر و کمتر میشه تمرکز ندارم 

ممکن شما درونگرا باشید و این روی اعتماد به نفس شما اثر گذاشته باشه 

اما بهترین راه فهمیدن اینکه افسردگی دارید یا نه رفتن پیش روانشناسه و اگه مسئله ای باشه بهتون تمرین میده و میگه بازم بیایید و اگر حاد تر باشه به روانپزشک معرفی میکنه

من افسردگی داشتم و الان خوب شدم _ دارو هم مصرف کردم 

خواب افتضاح، پریدن توی خواب، همیشه غمگین بودن مخصوصا توی گلو، تمایل به سیگار کشیدن، عدم تمرکز، تمام وجودت غم رو حس میکنه، تا امیدی 

بله آدمها از آدم افسرده و ناامید بیزار و فراری اند. آدم افسرده انرژی بقیه رو میگیره

ولی میتونن سرکوب نزنن و مسخره نکنن

چقد بیرحمی شما

گاهی در قعر چاه گاه بر قله آسمان، بایپولار!                              کاهش وزن ۱۲ کیلویی در ۱۲ ماه: وزن اولیه ۷۲ کیلو قد ۱۷۲                      
فعلا فقط دپاکین اونم ۳ هفته شده هفته اول از آریپیپرازول هم استفاده میکردم ک چون دست و پامو بیحس میک ...

یکی از عزیزانم دوقطبی هست. علائم شما چی بود که تشخیص دوقطبی دادن؟ اگر دوست داشتین بگین

ممکن شما درونگرا باشید و این روی اعتماد به نفس شما اثر گذاشته باشه  اما بهترین راه فهمیدن اینک ...

غیر از سیگار کشیدن همشو دارم

نه من برونگرا هستم 

هر شبم کابوس غم کل وجودمو گرفته اصلا نمیتونم رو چیزی تمرکز کنم و این قضیه بعد ی اتفاق ۳ روزه ک بدتر شده

منم دو قطبیم گلم

همچنین😄

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.