2777
2789

این هفته ۲بار تجربه ش کردم هر چی شوهرمو صدا میزدم نمیشنید رو سینه م نشسته بود دست و پاهام انگار بسته به زنجیر بود وقتی پاشدم انگشتهای پاهام سیخ شده بود و دندونم خیلی درد میکرد 

دیشبم باز همینطوری شدم تو خواب گوشه اتاق خواب پیش کمد دیواری بودم اومد از پشت دست انداخت به یقه لباسم گردنمو بشدت میکشید که تو خواب با صدای خیلی خیلی بالا اسم شوهرمو گفتم و پریدم 

بچه ها خیلی تجربه وحشتناکیه

الهی بحق علی ع هرکس تجربه ش نکرده هیچوقت تجربه ش نکنه هیچووووووقتتتت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تجربش کردم خییلی بده 🥺

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

من تجربه میکنم مرتب خیلییی حس بدیه تا ۱ ساعت بدنم‌میلرزه _شاید مسخره کنی وقتی نماز نمیخونم اینجور میشم نمازمو ک میخونم مشکلی پیش نمیاد

قدم بلند نیست ۱۷۴ قدمه با کمبود اسم مواجه شدم دیگه مجبورشدم😁💜

من تجربه نکردم ولی انقد در موردش خوندم که میدونم چقد وحشتناکه

همسرم مدتی داشت

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

منم تجربه کردم ولی نمیدونم بختک یا چی صبحا ساعت ده اتفاق می افته اصلا نمیتونم تکون بخورم چیزی هم نمیبینم ولی یه صدایی به شدت تو سرم میپیچه مثل سوت قطار ولی خیلی خیلی خیلی شدید جوری که پا میشم سردرد میگیرم 

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍
امشب از ترس خوابم نمیبره می‌خوام زیارت عاشورا بخونم

بخون

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

من خیلی تجربه کردم

اسمش رو هم نمیدونستم فکر میکردم یه چیز عادیه تا اینکه روانشناسه بهم گفت (روانشناس رفتنم ربطی به بختک نداشتها)

من هر شب تقریبا تجربه میکنم خیلی عذاب آوره پاشی باز بیاد سراغت

بخوای واسه پا شدن از خواب راه دارم فقط

.