2777
2789
عنوان

بختک یا فلج خواب رو کی تجربه کرده ؟؟!!😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3555 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 

ولی بیشتر تو خواب بعد از  ظهر اینجوری می شدم

الان خداروشکر خیلی بهتر شدم

بعد جالبه که کل فضای اتاق رو می تونم ببینم ولی چشمام بستست و احساس خفگی دارم.

یه بار هم اتاقیم اومد بیدارم کنه وقتی بیدار شدم تشکر کردم و گفتم  من کل فضای اتاق رو می دیدم حتی وقتی داشتی میومدی سراغم بیدارم کنی خیالم راحت شده بود خیلی تعجب کرد گفت تو اصلا روت سمت دیوار بود چه طور منو دیدی ولی واقعا دیده بودمش😮

🌻💜🌻💜🌻

برای من دو بار اتفاق افتاد و هر دوبار بسیار خسته بودم و استرس داشتم. هر زمان خدای نکرده این مشکل براتون پیش اومد، سعی کنید انگشت پا یا دست را تکون بدین تا از این حالت خارج بشین. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
امشب از ترس خوابم نمیبره می‌خوام زیارت عاشورا بخونم

آره بخون خیلی خوبه من از همون موقع وقتی تنهام قرآن میزارم کنارم میخوابم 

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

شما مطالعه داشتین راجع بهش دلیلش دقیقا چیه؟ 

والا همونکه دوستمون گفتن هم علت علمی داره هم ماورایی بنظرم

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
چند روز پیش برا دوستم اتفاق افتاده بود تو خواب بوده چنان زده بود پشت سرش که وقتی دیدمش داخل چشمش قرم ...

کی زده بود پشت سرش 😳

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

من تجربه میکنم مرتب خیلییی حس بدیه تا ۱ ساعت بدنم‌میلرزه _شاید مسخره کنی وقتی نماز نمیخونم اینجور می ...

عزیزم فلج خواب ربطی به خوندن و نخوندن نماز نداره بخاطر تلقینهای خودت و باورهات که تو ضمیر ناخداگاهت اثر میزاره.

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

من که خیلی میشم نمی‌دونم دلیلش چیه بعضیا میگن مال اعصاب بعضیا هم چیزای ترسناک 

بدن شما درحالت خواب و یا به عبارت دیگر درحالت حرکت سریع چشم قرار میگیره اما ذهن شما بیداره این اتفاقات معمولا در زمانی رخ میده که شما ازخواب بیدار میشید و چشماتون رو باز میکنین اما نمیتونید بدنتون رو تکون بدید. 
درحقیقت در زمان فلج خواب
 (بختک)هم پدیده علمی اتفاق میفته و هم پدیده متافیزیکی.
دلایل علمی:
از بُعد علمی شما وقتی که میخوابید تمام ماهیچه‌های اصلی بدن به غیر از ماهیچه‌های چشم و ماهیچه‌های تنفسی مانند ریه و یا قلب قفل میشن و یا اصطلاحا فلج میشن تا شما در اثر هیجانات در حین خواب نتونید که حرکت کنید. 
چون اگر قرار باشه تا درحین خواب حرکت کنید ممکنه که به بدن شما آسیب جدی وارد بشه و یا از بلندی پرتاب بشید و یا به جسم سخت، مثل دیوار برخورد کنید.
 در واقع فلج خواب یک سیستم محافظتی برای انسان درحین خوابه و اگر این سیستم از کار بیفته وقتی که خواب میبیند جسمتون تلاش میکنه تا اتفاقات درون خواب را تقلید کند. 
مثلا اگر درخواب بدویدجسم فیزیکی تلاش میکند تا همان کار را تقلید کند و درصورتیکه این اتفاق بیفته به علت آنکه انسان در اون حالت هیچ اختیاری از خودش نداره آسیب شدیدی خواهد دید. 
درحال حاضر افراد زیادی درسراسر جهان دچار بیماری خوابگردی هستند.
 یعنی بدن آونها درحین خواب فلج نمیشود بنابراین مجبور هستند که خودشان را به تخت و غیره … ببندند.

علت فلج خواب
نکته مهمی که در رابطه با علل فلج خواب باید به خاطر داشت آن است که عوامل مرتبط با وقوع این عارضه دریک فردممکن است کاملاً متفاوت با فرد دیگر باشد.
 اما به طور کلی شایعترین علل وقوع فلج خواب عبارتند از:
۱- خوابیدن به پشت
 (به حالت طاق باز)
درصورتی که شما اغلب به حالت طاق باز میخوابید خطر وقوع فلج خواب درشما بیشتر میشود.
هنوز به طور دقیق مشخص نیست که چرا خوابیدن به پشت باعث افزایش احتمال بروز فلج خواب میشود اما بیش از ۵۰ درصد از موارد فلج خواب در افرادی اتفاق افتاده است که به این وضعیت خوابیده بوده‌اند.
۲- امواج مغزی
این نکته را باید مدنظر داشت که امواج مغزی دریک فرد در زمان خواب میتواند باعث وقوع فلج خواب شود.
 نتایج یک مطالعه نشان داده است که در زمان وقوع فلج خواب شدتهای نامتناسبی از امواج آلفا و جهشهای متناوبی از امواج بتا به ویژه درمغز افرادی که دچار توهم بصری بوده‌اند وجود داشته است. 
این نتایج به معنی آن است که فردی که از لحاظ هوشیاری کاملاً درحالت بیدار و طبیعی است از لحاظ فیزیکی هنوز در یک حالت فلج عضلانی درمرحله خواب (مرحله حرکت سریع چشم) گیر کرده است.
۳- برنامه خواب پر هرج و مرج
افرادی که برنامه خواب بسیار متغیری دارند یا به وفور به مسافرتهای کاری میروند و نمیتوانند برنامه خواب خود را باساعت زمانی مقصد جدید خود تطبیق بدهند ممکن است به فلج خواب دچار شوند.
 در واقع نداشتن یک برنامه خواب منظم که بدن شما بتواند نسبت به آن سازگاری و مطابقت پیدا کند، میتواند منجر به بروز اختلالات خواب و چرخه خواب غیر طبیعی شود.
۴- داروها
تحقیقات نشان داده است که مصرف بعضی از داروها اعم از داروهای تجویز شده توسط پزشک، داروهای بدون نسخه و یا مواد مخدر میتواند با وقوع فلج خواب در بعضی افراد ارتباط داشته باشد. 
۵- پیش‌زمینه ژنتیکی
بسیاری از دانشمندان معتقدند که چندریختی (پلی‌مورفیسم) ژنتیکی میتواند عامل وقوع فلج خواب باشد.
 در این رابطه شواهدی وجود دارد که نشان میدهد اگر فردی در بین اعضای خانواده یا فامیل درجه یک شما به مشکل فلج خواب دچار باشد احتمال آنکه شما هم به این مشکل دچار شوید بیشتر از معمول خواهد بود.

۶- گرفتگی عضلات پا
خطر وقوع فلج خواب در افرادی که بیشتر درمعرض گرفتگی عضلات به ویژه عضلات پاهای خود هستند معمولاً بیشتر از دیگران است.
۷- بیماری روانی
افرادی که از نوعی بیماری روانی از قبیل اختلال اضطراب، اختلال دو قطبی، افسردگی و یا بیماری اسکیزوفرنی رنج میبرندبیشتر درمعرض وقوع فلج خواب هستند. 
این قبیل بیماریها باعث اختلالاتی در روال طبیعی خواب و نوساناتی در عملکرد انتقال‌ دهنده‌های عصبی (نوروترانسمیترها) میشوند و اغلب برای درمان آن‌ها از داروهای روانپزشکی استفاده میشود که خود این داروها نیز میتوانند احتمال وقوع فلج خواب را افزایش بدهند.
۸- بیماری‌های عصبی
احتمال وقوع فلج خواب در افراد مبتلا به بیماری‌های عصبی مانند میگرن و صرع بیشتر از حد معمول است.
۹- بیماریهای مخرب اعصاب
در افرادی که به انواع مختلف بیماریهای مخرب اعصاب مبتلا هستند احتمال وقوع فلج خواب افزایش پیدا میکند.
۱۰- محرومیت از خواب
افرادی که خود را درمعرض محرومیت ازخواب مخصوصاً در یک دوره زمانی طولانی قرار میدهند تغییرات نامطلوبی را درچرخه خواب و ریتم شبانه‌روزی خود به وجود می‌آورند.
 این تغییرات عمدتاً برای فرد مضرهستند و میتواند به عنوان یکی از علل مستقیم وقوع فلج خواب عمل کند.

فلجِ خواب (Sleep Paralysis)، حالتِ اختناق، سنگینی، قفل شدنِ بدن و عدمِ تواناییِ حرکتِ اندامهایِ بدن مخصوصا دستها و پاها است که گاهی هنگامِ خواب به انسان دست میدهد.
در این شرایط فرد دچارِ ترسِ شدیدی شده و علیرغمِ تلاشی که برای بیدار و بلند شدن میکند تلاشِ او بی‌نتیجه است و لذا وحشت و احساسات بسیار ناخوشایندِ فردبیشتر میشود.
 رؤیایِ وحشتناکِ توأم با احساسِ خفگیِ  در نهایت انسان را از خواب میپراند ولی در اصل مشاهدات و احساساتِ ناشی از این عارضه، آنقدر واقعی به نظر میرسد که شخص فکر میکند درحالِ تجربه امورِ ماوراء الطبیعه است!
طبقِ تحقیقاتِ انجام شده، تقریبا ۷٪افرادِ بزرگسال و نزدیک به ۳۲٪ بیماران روحی- روانی، درطولِ زندگیِ خود، حداقل یک بار فلجِ خواب را تجربه میکنند.
چند مطالعه نیز نشان میدهد که ۳۶٪ از تمامیِ مواردِ بختک در سنینِ بینِ ۲۵ تا ۴۴ سالگی رخ میدهد.
کابوسِ بختک که معمولأ بینِ چند ثانیه تا چند دقیقه بیشتر به طول نمی‌انجامد غالبا هنگامِ بلوغ شروع شده و در سنِ ۲۰ تا ۳۰ سالگی افزایش مییابد.
فلجِ خواب معمولأ در مردان و زنان، به نسبتِ مساوی رخ میدهد.
بختک اختلالِ بی خطری است، هیچگونه عارضه جسمی به دنبال ندارد درعرضِ چند لحظه پایان مییابد و به ندرت با مشکلاتِ عمیقِ روانی مرتبط میباشد.
به گفته دانیل دنیس کاندیدای دکتری در رشته علوم اعصاب و پژوهشگر پروژه فلج درخواب، زمانی که فرد این پدیده را تجربه میکند کاملا هوشیار است.
 در واقع تصور میشود که درچنین مواقعی، ذهن بیدار است اما بدن همچنان خواب است.
شبه سایه وار که می‌بینیم چیست؟
باورهای فرهنگی هم قویا بر این تجربیات و توهمات اثر میگذارند و در نهایت به شکل گیری فولکلور ومی انجامد.
در مورد آن موجود سایه واری که برخی در زمان فلج خواب تجربه میکنند براساس مطالعه‌ای که توسط پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیای سن دیگو انجام گرفت و نتایج آن درمجله فرضیات پزشکی به چاپ رسید در این زمان اعصاب جداره‌ای نورونهای موجود درمغز را تحت نظر گرفته و به پاها فرمان حرکت میدهند و چون نمیتوانند حرکت کنند مغز درمورد حرکت مورد نظر دچار توهم میشود.

آنطور که دنیس می‌گوید «این شبه سایه وار» می‌تواند در نتیجه نوعی بیش فعالی در آمیگدال باشد که در واقع بخشی از مغز است که حس ترس را ایجاد می‌کند.

درچنین مواقعی فرد درحالی ازخواب بیدار میشود که بخش یادشده ازمغز او فریاد میزند «تهدیدی وجود دارد»؛
 بنابراین مغز شما باید برای فعال شدن بی دلیل آمیگدال چیزی را کشف کند و پارادوکس به وجود آمده را به نوعی برای خود تفسیر کند.
درطول خواب این بخش از مغز همچنان فعال میماند با این همه فلج کامل بدن درست پس از هوشیاری میتواند فعالیت آن را بیش از پیش کند.

2790
2778
2791
2779
2792