2777
2789
عنوان

مخام آدرس یه زن رو پیدا کنم

293 بازدید | 12 پست

بهشم زنگ میزنم نمیگه مزاحمه زندگیمه لطفا راهکار بدین چطور میتونم ادرس خونشو پیدا کنم 

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چجور مزاحمیه چیکار کرده اگه فقط زنگ میزنه ک مسدودش کن

ن اون زنگ نزده یکاری کرده نمیشه گفت فقط مخام پیداش کنم مربوط به خودمه نمخام شوهرم بفمه بی سر و صدا برم تهدیدش کنم ولی وا نمیده حتی دادم یکی گفتم بسته همراه اول مکالمه رایگان برنده شده خطتتون ادرس بدید بیارن درب منزل گفت مممنون خبرت مکنم و ادرس نداد بهش دیگه نمیدونم چطور پیدا کنم خونشو 

اگه خط ب اسم خودش باشه از طریق شمارشم میشه ادرس پیدا کرد..ببین اینیستا داره کیارو دنبال کرده از دوست ...

اینستا نداره...برم کجا از طریق خط ادرسش پیدا کنم نام و نام خانوادگیشو میدونم فقط 

اینستا نداره...برم کجا از طریق خط ادرسش پیدا کنم نام و نام خانوادگیشو میدونم فقط 

باید بری مخابرات اطلاع بدی این شماره مزاحم بعد بقیه کاراشو اونجا بهت میگن چیکار کنی..اگه واقعن مزاحم باشه جرم محسوب میشه و مخابرات تاییدکنه اون طرف بتو مزاحمه پدرشو درمیارن 

🌷خدایا شکرت🌷
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز