2777
2789
عنوان

کودک ازاری 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 50 پست
در رنج افریدیم!؟خب چرا با این وضع افرید اصلا دهنمون با رنجا صاف شد دیگه ارزوی مرگ داریم نمیدونیم میر ...

شیطونو لعنت کن

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

ممنون  باور نمیکنید امروز برای اولین بار بعد از این همه سال این موضوع که سالها رو مغزمه رو بیر ...

بسپارش به خدا 

بسپارش به حافظه ی دنیا که پر از تلخیه 

جاشو بده به فکرای خوب و سودمند 

جاشو بده به دعا و آرزوهای خوب 😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فیلمشو ندیدم اما ده ها بار صحنه هایی که ناپدریش تعریف کرد مو به مو خوندم😭

نخونین بابا.انرژی منفی روجم نکن دورخودت

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.
خودتم فراموش کن پروندشو امشب ببند  روزانه هزاران اتفاق مشابه همینا تو دنیا میوفته اگه بخوای بر ...

دقیقا 

ممنون که برام نوشتی من زیاد خودم درگیر صفحه حوادث نمیکنم اما این بچه سالها رو مغز من بود 

امشب گفتم بزار خودم و بیرون بریزم تموم شه 

در رنج افریدیم!؟خب چرا با این وضع افرید اصلا دهنمون با رنجا صاف شد دیگه ارزوی مرگ داریم نمیدونیم میر ...

منم رنج دیده م گلم 

اما این سخن خداست با صراحت توی کتابمون قرآن

که من بلد نیستم تفسیر کنم ، 

بله ما در رنجیم کاری به بهشت و جهنم ندارم و قطعا خودم جهنمی ام ، ولی قبلا که حوصله و ایمانم بیشتر بود وسط دردام میگفتم خدایا بغلم کن 

باورت میشه بغلم میکرد؟ این لذتبخش ترین لحظه بود بین این همه رنج ...

میخوام بگم که شاید رسم دنیا همینه که همش درد و غم باشه و فقط درمون و شفا و دوا خود خداست ...

اوففف منم همینطورم البته این بچه تو ذهنم نبود ولی خیلی موردهای دیگه که شنیدم که خیلی زیادن حتی بدبخت ...

کاش هیچوقت این موضوع و نمیخوندم 

ادمی نیستم زیاد پیگیر موضوعات این تریپی باشم اما چون این بچه بود من و خیلی تحت تاثیر قرار داد 

سالها این موضوع مثل یک ناراحتی پنهان بود درونم چندبار با گریه برای شوهرمم تعریف کردم اما بدبختی ملکه دهنم شده بود 

میخوام از امشب فرلموش کنم خودم راحت شم

دقیقا  ممنون که برام نوشتی من زیاد خودم درگیر صفحه حوادث نمیکنم اما این بچه سالها رو مغز من بو ...

خواهش میکنم گلم آرامش سهم دل مهربونت

خدایا چگونه تو را بخوانم درحالی که من، من هستم(با این همه گناه و معصیت)و چگونه از رحمت تو نا امید شوم درحالی که تو، تو هستی(با آن همه لطف و رحمت)پروردگارم سلامتی، عاقبت به خیری و خوشبختی را به من، خانواده ام و دوستانم و هرکسی که این متن رو میخونه عطا بفرما     
یا خداااا چرا گفتی اسی 😭😭😭؟ یعنی بچه ۲ ساله رو کشت ناپدریش😭😭😭😭😭دیگه یادم نمیره

منو ببخشید تو رو خدا درگیرش نشو عین من

امشب خواستم تعریف کنم بنویسم تا خودم و مغزمو بعد سالها خالی کنم و فراموش کنم 

اون قضیه برای مدتها از ذهن من هم بیرون نمی رفت، به خصوص که اون طفلک معصوم دقیقا همسن پسرم بود... خی ...

دقیقا

ببخشید که امشب یاداوری کردم

اما خیلی سبک شدم هرجور شده میخوام فراموش کنم بعد از ۵ سال امشب باز اشک من در اومد خیلی روم تاثیر گذاشت خدا هرچی بیمار جنسی و از رو زمین محو کنه انشالله 

بسپارش به خدا  بسپارش به حافظه ی دنیا که پر از تلخیه  جاشو بده به فکرای خوب و سودمند&nbs ...

ممنون از وقت گداشتنت

انشالله هیچ فکر منفی تو دنیا ازارت نده

منم از امشب رو خودم کار میکنم قوی باشم و این موضوع رو فراموش کنم