2777
2789
عنوان

کودک ازاری 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 50 پست
دقیقا ببخشید که امشب یاداوری کردم اما خیلی سبک شدم هرجور شده میخوام فراموش کنم بعد از ۵ سال امشب ب ...

کاملا می فهمم، من‌ هم خیلی روی بچه ها حساسم. ولی سعی کنید بهش فکر نکنید و فراموشش کنید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از وقت گداشتنت انشالله هیچ فکر منفی تو دنیا ازارت نده منم از امشب رو خودم کار میکنم قوی باشم ...

شما قلبت نورانی و مهربونه که غصه ی یکی دیگه این همه سال کنجش لونه کرده ، خدا به دلت صفا و آرامش و روشنی بده قشنگم ❤️

شما قلبت نورانی و مهربونه که غصه ی یکی دیگه این همه سال کنجش لونه کرده ، خدا به دلت صفا و آرامش و رو ...

نه خواهش میکنم خوبی از خودت عزیزم

بچه ها خیلی معصومن 

شاید اگر بچه نبود انقدر روم تاثیر نمیزاشت اونم بچه دو ساله

عذاب میکشم بچه هارو می بینم که اسیر ظلم و سیاهی ادم بزرگ ها میشن 

منم رنج دیده م گلم  اما این سخن خداست با صراحت توی کتابمون قرآن که من بلد نیستم تفسیر کنم ،&n ...

کاش هیچوقت مادر نمیشدم ولی الان که شدم فقط میخام هیچوقت دردو رنج نکشه واقعا میسوزم منبیشتر از خودش

عزییییییییییزم چقدر حساسی 

چیزایی که من شنیدم رو شنیده بودی چیکار میکردی ؟

خوشگلم این دنیا خیلی بی رحم هزار برابر بدتر از اهورا هم وجود داره نمیشه که هر کدوم رو اتفاقی شنیدی بشینی گریه کنی ماهم نمی‌تونیم از این اتفاقات جلوگیری کنیم کی می‌دونه همین الان تو دنیا چندتا کودک آزاری داره اتفاق میفته؟ اگر آنقدر ناراحتی به بچه های پرورشگاهی کمک کن اما نه مستقیم چون خیلی حساسی حالت بد میشه.  هرچی میخوای بخر برسون دست کسی که بده بهشون چون بعضی ازاوناهم تا یه مدت تو خانواده هابی بودن که بدجور آسیب خوردن حتی بیشتر از اهورا اینجوری آروم هم میشی❤️

چون دچار تروما شدی شماره دکترمو بهت میدم ازش وقت بگیر درمانگره خاطرات تلخ گذشته و تروما های سنگین ویلا با این فکرو خیال ها بدجور افسرده میشی هم حضوری هم آنلاین میتونی باهاشون در ارتباط باشی

خانم دکتر فرزانه نوریان. +989120503023

برای........تو بنویس❤️