2821
2789
عنوان

کودک ازاری 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1597 بازدید | 50 پست
عزیزم کاش داستان رو آنقدر کامل تعریف نمیکردی  خیلیا هستن اینجا باردارن مشکل اعصاب دارن کلمه به ...

اره راست میگی 

اما داشتم گریه میکردم گفتم بزار تعریف کنم تا خالی شم 

راهی نیست پاک کنم تاپیک و

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم فقط بدون اولیش نبود و آخریشم نبود ..

خدا توی قرآن به صراحت میفرماید همانا انسان را در رنج آفریدیم .

خب این ینی دنیا همیشه پر از این اتفاقای شوم و تلخه تا زمانی که آدمی رخت ببنده و بره پیش همون خدا تا آروم بشه ..

برای شادی اون طفل معصوم و همه ی بچه های دنیا که الان توی فشارن به هر طریقی ، صلوات بفرست و دعای خوب کن ..خودتم آروم میشی..

ببین به هر چی فکر کنی جذبت میشع . میخوای خدای نکرده زبونم لال بچه خودتم همینطور بشه ؟ به چیزای خوب ف ...

اره دقیقا با حرفتون موافقم خیلی دوست دارم بیخیالش بشم 

هرکاری میکنم از مغزم پاک نمیشه گفتم امشب بنویسم خودم و بیرون بریزم شاید تموم شه این کابوس

اون قضیه برای مدتها از ذهن من هم بیرون نمی رفت، به خصوص که اون طفلک معصوم دقیقا همسن پسرم بود...

خیلی براش گریه کردم. 

سرنوشت خیلی تلخی داشت. طفلک اگر زنده بود، هم حتما مرتب توسط ناپدری و مادرش شکنجه میشد.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

دنیا همینه . صدقه بده برای بچه آت آرزوهای خوب کن. به نیت اهورا کوچولو برای بچه ها خوراکی بخر. از خدا بخواه آرامش بهت بده . آنقدر خودت رو تو غم فرو نبر. برای خودت و بچه خوب نیست. الان خودت هم با این غصه خوردن هات داری کودک آزاری می‌کنی و این حس بد رو به جنینت انتقال میدی . عزیزم فراموشی نعمت خوبیه . فراموشش کن 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
یا خداااا چرا گفتی اسی 😭😭😭؟ یعنی بچه ۲ ساله رو کشت ناپدریش😭😭😭😭😭دیگه یادم نمیره

یعنی مادرش نمیدونسته ناپدریش مریضه؟باهاش بچه رو تنها نزاره؟

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

عزیزم فقط بدون اولیش نبود و آخریشم نبود .. خدا توی قرآن به صراحت میفرماید همانا انسان را در رنج آفر ...

ممنون 

باور نمیکنید امروز برای اولین بار بعد از این همه سال این موضوع که سالها رو مغزمه رو بیرون ریختم 

ممنون از نوشته هاتون انشالله امشب برای همیشه فراموش کنم 

عزیزم فقط بدون اولیش نبود و آخریشم نبود .. خدا توی قرآن به صراحت میفرماید همانا انسان را در رنج آفر ...

در رنج افریدیم!؟خب چرا با این وضع افرید اصلا دهنمون با رنجا صاف شد دیگه ارزوی مرگ داریم نمیدونیم میریم بهشت یا جهنم که یوقت جهنمی هم باشیم که حتما هستیم دیگه اونجا هم ارام نمیگیریم صد درصد هی پشت هم مصیبت و بدبختی 

اره راست میگی  اما داشتم گریه میکردم گفتم بزار تعریف کنم تا خالی شم  راهی نیست پاک کنم ت ...

خودتم فراموش کن پروندشو امشب ببند 

روزانه هزاران اتفاق مشابه همینا تو دنیا میوفته اگه بخوای برا هرکدومش تو اینجوری عذاب بکشی از پا میوفتی خدای اون بچه هام بزرگه جاشون الان تو بهشته تقدیرشون این بوده اینجوری برن تو آغوش خدا قاتلانش هم دنیا عذاب الهی رو میکشن به عدالت خدا شک نکن

خدایا چگونه تو را بخوانم درحالی که من، من هستم(با این همه گناه و معصیت)و چگونه از رحمت تو نا امید شوم درحالی که تو، تو هستی(با آن همه لطف و رحمت)پروردگارم سلامتی، عاقبت به خیری و خوشبختی را به من، خانواده ام و دوستانم و هرکسی که این متن رو میخونه عطا بفرما     
اره راست میگی  اما داشتم گریه میکردم گفتم بزار تعریف کنم تا خالی شم  راهی نیست پاک کنم ت ...

کار خوبی کردی گفتی .آدمها با حرف زدن آروم میشن. 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃