2789
عنوان

نامزدم شکاکه

1035 بازدید | 35 پست

من نامزدم و ما ۴ سال با هم دوست بودیم خیلی زیاد دوسش دارم ولی الان چند ماهه یه چیزی مثل خوره به من میگه همه چی اشتباه. این اقا خیلی شکاکه ب شدت سختگیره . میدونع من چقد بهش وفادارم ولی باز بهم تهمت میزنه قهر میکنه اذیتم میکنه مثلا کافیه من تو دعوا بگم نمیخامت دیگه این حرفو انقد بزرگ میکنه تا من چند روز گریه کنم خاهش کنم بعدش قبول میکنه باهام اشتی کنه . کنار همه ی اینا اخلاق خوبم داره مثلا خیلی مسعولیت پذیره خیلی ب فکره حواسش هست بهم . من حتی اجازه ندارم بدون اینکه بگم تا سوپر برم هیچ حقی برام نمیذاره عملا نمیدونم چیکار کنم خیلی زیاد وابسته ام بهش و اینکه اگه بره من اصلا نمیتونم با هیچ مرد و پیری ارتباط برقرار کنم چون خیلی طول‌میکشه و کلا ادمی ام که خیلی برام سخته حس میکنم میخان ازم سو استفاده کنن نمیتونم اعتماد کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با موندن در کنارش یه عمر عذاب میکشی 

هیچ وقت با ادم شکاک و خسیس، مامانی، گوشی در زندگیت ارامش نداری

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
چقد سخت  از اول اینجوری بود؟

اره ولی چون خیلی حواسش بهم بود هیچ وقت حس نمیکردم چقدر منو تنها کرده مثلا من هیچ دوستی ندارم الان که دانشگاه میرم خیلی بیشتر اذیتم میکنه

مردا اکثرا اولش همینطوری ان

میترسه از دستت بده برای همین سخت گیری میکنه

یکم که بگذره کم کم آتیشش میخوابه

منم اول اجازه نداشتم تنها بیرون برم ولی الان بعد چهار سال ازدواج حتی با دوستام‌ مسافرت میرم باید باهاشون راه بیای تا باهات راه بیان 😉

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨