2777
2789
عنوان

در جواب تو هنوز تو چصی چی بگم؟؟😭😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2278 بازدید | 95 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی از این کلمه بدم میادددد 

وای ماام تو کلاسمون یکی هس ماسکش رو برمیدارن چند وقت پیش یکی از بچه ها افتاد روش وسط کلاس که به زور ماسکش رو برداره آخرم نتونس اما دلم برا دختره سوخت 

البته کاربران عجیبه چون میگه از کرونا نمی‌ترسم ، حساسیتم ندارم 

چشم و ابروش خوشگله

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره

لفت بده. ترمای اول همینه همه هَوَلن تازگیام پسرا فکرمیکنن تخریب باعث میشه روشون دخترا کراش بزنن😂

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
چند بار بگم اجازه نده اینحوری حرف بزنن باهات  بگو آقای فلانی با من صحبت میکنی ادب رو رعایت کنی ...

عه شما فک کنم تو تاپیک دیشبم بودین 

آخه اینطوریم بگم بدتر میگن دختره همش تو قیافس

تقصیر خودم بود دیشب خیلی رو دادم 

خب دیگه تموم شد رفت برگرد توام بگو چقد پرو و بی جنبه این 😂

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

وای باااا چه رویی اینطوری حرف میزنن اونوقت من پسرای فامیل  واسه صدا زدنم خانمِ فلانی میگن بهم:/

بهشون رو نده اصلا.هرچی به پسرا رو بدی بیشتر مضحکه خندهاشون میکننت

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

عه شما فک کنم تو تاپیک دیشبم بودین  آخه اینطوریم بگم بدتر میگن دختره همش تو قیافس

وااای چرا برات مهمه یه مشت پسر بی ادب و بی شخصیت چی راجع بهت فکر میکنن 

اونا بی ارزش تر از این حرفا هستن خودتو مسخره‌ ی دستشون نکن

❌️ لایک نزن ❌️
بابا ی مشت پسر ۱۷ . ۱۸ سالن!!

شعوركه به سن وسال نيست بى ادب هستن بعدم هرچقدرم نخواى بعديه مدت ميبينى كه ناخوداگاه مثل اونا يه كلماتى روميگى كه قبلانميگفتى 

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰
لفت بده. ترمای اول همینه همه هَوَلن تازگیام پسرا فکرمیکنن تخریب باعث میشه روشون دخترا کراش بزنن😂

والا دقیقا 

آخه خدایی از ی طرف میگن میخوایم واسه تولدت کیک بخریم. از ی طرف تخریب میکنن !!

واقعااا؟؟

دختر بازای تیر اینجوری میگن چجور خانوما میگن هر چی مغرور باشی ب محلی کنی مردا بیشتر جذبت میشن اینام اینجوری فک میکنن 

ببین مثلاً یکی به تو بگم سلام خوب هستین؟ میشه آشنا بشیم ؟ درجا میگی نه 

ولی وقتی برگرده محکومت کنه ب چیزی مثلا ب چص بودن یا بچه بودن یا هرچی تو میخایی ثابت کنی ک اینطور نیست و بحث باز میشه:)

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

اه چه ادبیات مشمئز کننده ای ، دیگه ببین تربیت بچه ها به چه مرحله ای از انحطاط رسیده که توی گروه اینطوری حرف میزنن والا ما هم دانشجو بودیم دیگه پسر هامون میدونستیم توی خلوت چه سم هایی هستن فیلماشون یه سری لو رفت و مایه خنده مون شد ولی جلوی دخترا خیلی جنتلمن رفتار میکردن 

من اگه بودم بدون حرفی لفت میدادم و اصلا تلاش نمی‌کردم کسی رو از جهل در بیارم ، ولی اگر کسی برای برگشتنم حرفی میزد میگفتم این گروه برای من آورده ای نداره چیزی بهم اضافه نمیکنه همنشینی با آدم های سطح پایین آدم رو لو لول می‌کنه ترجیحم به اینه با آدم های سطح بالاتری گفتگو کنم تمام 

.