2777
2789
عنوان

در جواب تو هنوز تو چصی چی بگم؟؟😭😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2274 بازدید | 95 پست
منظورشون این بود ک هنوزم ناراحتی یا ن ... ولی بلد نیستن چطوری بگن

خوب میدونم منظورشو. میگم زشته دیگه این مدلی حرف زدن.  خیلی یه دختر ارزشش بالاس. نباید به عنوان صمیمیت یا شوخی یا حالا هرچی باهات اینجوری حرف بزنن عزیزم. تو نباید اجازه بدی

کاری به کارت ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه میدونین از ی طرف میگن واسه تولدت مبخوایم کیک بخریم از ی طرفم تخریبم میکنن

نوشتم برات تا جایی ک موافق میلشون باشی اره هستن 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

وای باااا چه رویی اینطوری حرف میزنن اونوقت من پسرای فامیل  واسه صدا زدنم خانمِ فلانی میگن بهم:/ ...

بابا بخدا تو کلاس سلام علیک خداحافظم نداریما 

یدفعه دیشب نمیدونم چم شد گفتم بسه دیگه انقدرم سر سنگينی میگن دختره اوموله.... یهو وا دادم ...

گفتم اتفاقا  گفتم دیگ پر رو شدینا  بعد گفتن وای دعوامون کرد😑

دیگ این خیلی حرفه ک انقد جدی باشی ب پسرا ی چی رو بفهمونی🤣

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

دختر بازای تیر اینجوری میگن چجور خانوما میگن هر چی مغرور باشی ب محلی کنی مردا بیشتر جذبت میشن اینام ...

دختر باز ک خیلیییی هستن 

خدایی مثال خوبی زدین واقعا 

ب نظرتون هدفشون از این کارا چیه؟😭

دیشب انقدر حالم بد شده بود ک خدا میدونه

خیلی از این کلمه بدم میادددد  وای ماام تو کلاسمون یکی هس ماسکش رو برمیدارن چند وقت پیش یکی از ...

احتمال نود و نه دماغش ایرانیه اصله .خودم ماسک میذارم اعتماد بنفسم بالاتر میره چون دماغم زیرش پنهونه خخخخ

بابا بخدا تو کلاس سلام علیک خداحافظم نداریما  یدفعه دیشب نمیدونم چم شد گفتم بسه دیگه انقدرم سر ...

اشکال نداره ولی بعد این حواست باشه پسر ۱۷/۱۸ساله تازه درگیر هورمونای ترشحیشه دو نخ سیبیلشو میبینه فکر میکنه مرد شده نمک بازی درمیاره.آدم عاقل هم این سنی داریم اما حداقلش میدونه که نباید هر حرفیو هرجایی بزنن.جوابشونو نده و اگر هم میدی رسمی برخورد کن اگه باز نمک بازی درآوردن جوابشونو نده چون میخوان حرصتو دربیارن بشینن بخندن:/

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

دختر باز ک خیلیییی هستن  خدایی مثال خوبی زدین واقعا  ب نظرتون هدفشون از این کارا چیه؟😭 ...

خب میخان باهات صمیمی شن دیگه 😐 

حال بد چرا دیگه ببین فرض کن تو با ماشین داری از تهران ب رشت میری من با خرم میام مسخرت میکنم میگم نگاه کن ماشین سواره میدونی یا من احمقم یا حسود ناراحت نمیشی که ماشین سواری اینم همونه وقتی بدونی سر چیه ناراحتی نداره

پسرا؟؟؟  یعنی چی هستن‌ ؟؟

ینی اینکه تا موقعی اونجوری ک اونا میخان باشی باهات خوبن اگه ب حرفشون یا کارشون گوش نکنی اینجوری میشه