2777
2789
عنوان

در جواب تو هنوز تو چصی چی بگم؟؟😭😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2277 بازدید | 95 پست
خب میخان باهات صمیمی شن دیگه 😐  حال بد چرا دیگه ببین فرض کن تو با ماشین داری از تهران ب رشت م ...

وای 😂😂😂 

خر 😂😂😂 

دوستامم مبگفتن‌ بهت حسودی میکنن بعد من میگم مگ پسرا ب دخترا حسودی میکنن😂😭

اره دقیقا  هرچی میکشم تقصیر سبک بودنه خودمه

پسرا هم بی فرهنگ هستن اکثرا 

دختر میبینن عقلشون میپره 

دایورت کن 

این الدنگا کجای زندگی شما هستن اخه؟!

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمال نود و نه دماغش ایرانیه اصله .خودم ماسک میذارم اعتماد بنفسم بالاتر میره چون دماغم زیرش پنهونه ...

یدونه بچه ها که اومده بود نجاتش بده از دست اون دختره دیدتش 

گف به جون مامانم دماغش خوب بود و خوشگل بود نمیتونم دختره رو درک کنم 😂 موقع تغذیه خوردنم واقعا اذیت میشه 

اما خب دیگه اینجوری دوس داره

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره

اسی یه نصیحت ازمن به تو از همین اول خودتو شل نگیر جوگیر بازی در نیار ندید بدید بازی در نیار خودتو سنگین بگیر تگت  کردن جواب نده اصلا نمیخاد جوابشونو بدی ترمای  اول هیچی بلد نیستی از این کارا زیاد میکنی هرچی ترم بالاتر بری یادت بیاد از ترمای اول خجالت میکشی دارن تجربه خودمو میگم با اینکه ده سال از زمان دانشگام گذشته یاد ترمای  اول میام خجالت میکشم 🤐🤐

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
وای 😂😂😂  خر 😂😂😂  دوستامم مبگفتن‌ بهت حسودی میکنن بعد من میگم مگ پسرا ب دخترا حسودی ...

والا خب 😂 

حسودی نمیکنن ولی خب دوست دارن جو اونجوری باشه ک اونا میخان دیگه وقتی موافق نباشی این مدلی میشه ک این حرفا و میشنوی

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

فقط 😑😑  اینو بفرستم خوبه ؟؟

درجواب اینکه گفتن هنوز توچصی؟یا حرف دیگه ای هم زدن؟

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

دقیقا😭😭

از همین اول قاطع و محکم باش و تذکر بده 

نذار احترامت از بین بره تو یه خانم با ارزش هستی نه سوژه بقیه 

من بخدا اینقدر حرص خوردم تاپیک زدی گفتن خودتو چص کردی من بودم خیلی محکم جوابشون رو میدادم جرات نکنن هر چی از دهن کثیفشون بیرون میاد بار من کنن

❌️ لایک نزن ❌️
پسرا هم بی فرهنگ هستن اکثرا  دختر میبینن عقلشون میپره  دایورت کن  این الدنگا کجای ...

والا دقیقا 

خصوصا‌ اگ دختری صمیمی حرف بزنه باهاشون.

وای نمیدونم چرا انقدر صمیمی حرف زدم عقل از سر منم پرید 😂😭

هیچ جا ولی همشون پسرای معروف این منطقن میدونین 

مثلا فک کنین تو تهران تو یکی از مناطقش اینا معروفن... 

بعد خب ب هر حال آدم ...😭😂

یدونه بچه ها که اومده بود نجاتش بده از دست اون دختره دیدتش  گف به جون مامانم دماغش خوب بود و خ ...

وای اتفاقا یکی از دخترام اومد گفت بخدا بینیش خیلی خوبه خیلیم دختر خوسگلیه 

والا دقیقا  خصوصا‌ اگ دختری صمیمی حرف بزنه باهاشون. وای نمیدونم چرا انقدر صمیمی حرف زدم عقل ا ...

آها 😅

خودتو سرزنش نکن دو کلمه حرف زدی 

ولی اگر با این مدل رفتار راحت نیستی مدل خودت رفتار کن مدلی که باهاش آرومی و آرامش داری 

مهم خودتی 

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم