2777
2789
عنوان

در جواب تو هنوز تو چصی چی بگم؟؟😭😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2278 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما نزارین اذیتش کنن گناه داره

من که یکبار بهش اصرار کردم و وقتی دیدم دوس ندارع ولش کردم 

شاید واقعا اذیت میشه 

یه دلیل دیگه هم حدس میزنم که خب احتمالش کمه😐 چون دیگه الان اینجور آدما که فک میکنم کمن 

من خودم کار اون دختر رو اصلا نپسندیدم خیلی زشت بود قشنگ افتاده بود رو دختره 

دختره هم دوبار تو چشماش نگا کرد و گف ازت متنفرم

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
وای اتفاقا یکی از دخترام اومد گفت بخدا بینیش خیلی خوبه خیلیم دختر خوسگلیه 

نکنه دوستمی😐

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره

استارتر چرا ماسکت رو برنمیداری؟ میپرسم که دلیل اون دختره رو هم بفهمم😂

بچه بازیه

برای اینکه ازدواجم اصولی و همراه با عاقبت به خیری باشه یه صلوات می خونید؟                                                          اگر کتابی که تو زندگی به دردتون خورده بهم بگید  تو تاپیک هایی که درباره موفقیت و راه و رسم درست زندگی هست تگم کنید. عاشق چیزای طنز..... پایه ثابت دور دور ... اگر مشکلی داشتی می تونی روم حساب کنی
اصلا چه دلیلی داره که به خودت اجازه میدی از همین ترم اول بت بگن چص ها؟؟؟

اخه کلا از قبلم با اینا صمیمی بودم....

صمیمت اونطوری ن

ولی تو کافه اینا خیلی میدمشون یجورایی شناخت داریم‌

من که یکبار بهش اصرار کردم و وقتی دیدم دوس ندارع ولش کردم  شاید واقعا اذیت میشه  یه دلیل ...

وای کاش حمایتش کنین هر کی با ماسکش گیر داد شماها بگین به تو چه چقد نامردی کرده در حقش اون دختره اونم تو دانشگاه که پسرم هست

در جواب اینکه هنوز تو چصی یا ن

بگو 

من باکسی شوخی ندارم و از شوخی هم خوشم نمیاد نظرشما هم تا وقتی ازتون درباره خودم سوالی نپرسیدم برام مهم نیست پس نظرهاتونو برای خودتون نگه دارید بهتره هرکسی حد خودش رو بدونه.

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡