2777
2789
عنوان

در جواب تو هنوز تو چصی چی بگم؟؟😭😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2279 بازدید | 95 پست
وای کاش حمایتش کنین هر کی با ماسکش گیر داد شماها بگین به تو چه چقد نامردی کرده در حقش اون دختره اونم ...

نه پسر نبود اونجا اما اصن یکی بگه به تو چه

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ کار چصی ک پسرا دختری رو تگ کنن واز چهره اش نظر بدن 

ن تگم نکردن نظر بدن 

یه چیز دیگه ایو سوژه کرده بودن سر اون تگم کردن 

بعد بحث از لوازم ارایش شد و اینا ک دیگ نظر دادن...

وای اره خیلی دیدم اینجوری ولی نه تخریب نه تعریف روی من اثر نداره متاسفانه نمیدونم چرا😐

دیگه علم من قد نمی‌ده باید اساتید بیان برای این موضوع😂

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

عزیزم با کسایی که هنوز بلد نیستن چطور حرف بزنن معاشرت نکن

آخه کلا‌ نمیشه اینا رو حذف کرد 

کل دوستام و خودم و ...همشونو فالو داریم....

بیشتر وقتا میریم بیرون اینا رو اکیپی میبینیم...

چون اعتماد ب نفس بالایی دارین  و ای کاش منم اینطوری باشم...

به نظر من  اگر قراره با کسی گپ بزنی یا دوست بشی ادم حسابی باشه نه چند تا پسربچه که دور هم جمع میشن چرندیات میگن و یکی رو سوژه میکنن تا بهش بخندن

خواهر از من به تو نصیحت لفت بده از گروهشون من انقدر سر این گروه های دانشگاهی گروه های چت اذیت شدم انقدر دستام لرزید حرفایی زدن که واقعا حالمو بد میکرد و باعث حمله عصبی الان که بزرگ تر شدم چند سال میبینم کافی بود لفت بدم از گروهشون یا شماره عوض کنم یا  ببندم نتونن دوباره عضوم کنن