2777
2789
نه خواهرش ازدواج کرده بود خیلی ساله اونجا زندگی میکرد اینم هر از گاهی میرف اونجا  ک دیگه اخرش ...

این بار دیدیش برو ی سلامی بکن حالشون رو بپرس ایشالا جواب میگیری

بگذار #لبخندت حال تمام روزهای من را خوب کند.  ❤️                        
اشکال نداره ب جاش مارو داری نی نی سایتا.ب این فک کن اگ زنش شده بودی الان تو سویس انقد بهت خوش میگذشت ...

ن والا😐😐😐😐😂😂😂😂😂😂

حالا این هیچی ابجیم هی بهم میگه یبار یکیو رد کردی ریدی ب سرنوشت ما🤣🤣🤣🤣نمیدونم ب اون چ ربطی داره فک کنم باهامون قرار بود بیاد سوییس سر جهازی🤣🤣تز جلو مغازش رد شدنی دفتر خالیشو ک خواهرم میبینه ی آه بلندی میکشه

کرد هستم یه کرد باغیرت❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگا میدونی آدم خوبیه خودت شمارشوپیداکن بهش زنگ بزن

شمارشو دارم میگن پسر خوبیم هست هیکلش خوب بود فقط قیافش خوب نبود غبغبم داشت ک جفتشو عمل کرد😐بعد پیشنهادای مکرری ک داد 😏بعدش قیافشم خیلی خوب شد

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
کاکام

استان فارس😍😍😍

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠