2777
2789
من قبول میکردم الان عمرا عمل میکرد هیچ بدبخت و بی کس و کارم میبود تازه از من شارژم میخواس😂چون ردش ک ...

پرنده خوشبختی رو پروندی حالا بشین تا بیان با موتور سنگین😂

بگذار #لبخندت حال تمام روزهای من را خوب کند.  ❤️                        
شانس یه باردرخونتومیزنه

دقیقا من سر این خیلی اشتباه کردم چون خودش خیلی پا پیش گذاشت هی رد کزدم خدا قهرش گرف اگه با اون دوس میشدم الان زندگیم زیر و رو میشد 

خیلیم‌منو میخواس چون خانوادشم‌میدونستن 

کرد هستم یه کرد باغیرت❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا من سر این خیلی اشتباه کردم چون خودش خیلی پا پیش گذاشت هی رد کزدم خدا قهرش گرف اگه با اون دوس م ...

اشکال نداره ب جاش مارو داری نی نی سایتا.ب این فک کن اگ زنش شده بودی الان تو سویس انقد بهت خوش میگذشت ک اصلا نی نی سایتو نمیشناختی ...اصلا ارزششو داشت؟

تکیه و توکل کن بر زنده ایی ک هرگز نمیمیرد...
اشکال نداره ب جاش مارو داری نی نی سایتا.ب این فک کن اگ زنش شده بودی الان تو سویس انقد بهت خوش میگذشت ...

😊😊🤣🤣🤣🤣🤣

کصافت عبضی 🤣🤣🤣🤣

من‌موندم ک چرا این باید قبل عمل پیشنهاد بده لامصب تو ک میدونی دماغت ایراد داره عمل کن لامصبتو بعد بیا پیشنهاد بده😐😂الان عین سگ‌بگم کم گفتم ک پشیمونم😂

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
من‌موندم ک چرا این باید قبل عمل پیشنهاد بده لامصب تو ک میدونی دماغت ایراد داره عمل کن لامصبتو بعد بی ...

اره معلومه خیلی بیشعور بودع مگه دماغشو توایینه نمی دیده اول باید عمل می‌کرد 😄

الان ازدواج کرده؟

نه خواهرش ازدواج کرده بود خیلی ساله اونجا زندگی میکرد اینم هر از گاهی میرف اونجا 

ک دیگه اخرش اونجا ی کار خوب خودش برای خودش دست و پا کرد رفت اینا وضشون خیلی توپه مغازش هنوزم هست دست باباشه خودشم ی چن باری اومده دیدمش از دور ولی اون منو ندیده 

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
من‌موندم ک چرا این باید قبل عمل پیشنهاد بده لامصب تو ک میدونی دماغت ایراد داره عمل کن لامصبتو بعد بی ...

الان شماره ای چیزی ازش نداری 😅