2777
2789

ی سری ی دختره زنگ زد خونمون گف گوشیو بده ممد گفتم ممد نداریم گف مگه میشه تو ی خونه ممد نباشه؟ بعد خندید قطع کرد 

بعدا تو جوک ها خوندم اینو فک کنم داشتن با دوستاش جرعت حقیقتی چیزی بازی میکردن 😅😅

میشه لطفا ۳ صلوات بفرستی برا تعجیل در فرج😇💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خاک عالم چرا ردش کردی😂😂

چ میدونسم زرتی با موتور همش میومد البته موتور سنگین بودا ولی از چهزش خوشم نمیومد دماغش بزرگ بود 😑نمیدونسم وضش خوبه ک 😐دوماه بعدش دیدم بینیشو عمل کرده😂بعد ب عمم گفتم این پسره دنبالم میفتاد شوهر عمم‌گف خاک تو سرت میدکنی این کیه باباش پولدارع خودش مغازه اهن الات داره با کلی زمین و خونه تو وسط شهر ماشین داره موتور داره همشم میره خارج😂اونموقع فهمیدم چ گوهی خوردم ک دیر شده بود

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
ی سری ی دختره زنگ زد خونمون گف گوشیو بده ممد گفتم ممد نداریم گف مگه میشه تو ی خونه ممد نباشه؟ بعد خن ...

میگ تو خیابون صدا بزن ممدددددد حداقل ۱۰ نفر برمیگزدن نگاهت میکنن

تکیه و توکل کن بر زنده ایی ک هرگز نمیمیرد...
چ میدونسم زرتی با موتور همش میومد البته موتور سنگین بودا ولی از چهزش خوشم نمیومد دماغش بزرگ بود 😑نم ...

😂😂😂درس میگیریم که ظاهر بین نباشیم 

بگذار #لبخندت حال تمام روزهای من را خوب کند.  ❤️                        
الان از کجا پیداش کنیم خو تو قبول میکردی بعد میرفت عمل می‌کرد 😂

من قبول میکردم الان عمرا عمل میکرد هیچ بدبخت و بی کس و کارم میبود تازه از من شارژم میخواس😂چون ردش کردم پولدار بود تو زندگیم ی نفرو رد کردم ک اونم پولدار ار اب در اومد هر چی گدا گشنس باهاش دوس شدم😂😂

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
من قبول میکردم الان عمرا عمل میکرد هیچ بدبخت و بی کس و کارم میبود تازه از من شارژم میخواس😂چون ردش ک ...

😂😂🤣🤣🤣😂😂

بگذار #لبخندت حال تمام روزهای من را خوب کند.  ❤️