2777
2789

ی سری ی دختره زنگ زد خونمون گف گوشیو بده ممد گفتم ممد نداریم گف مگه میشه تو ی خونه ممد نباشه؟ بعد خندید قطع کرد 

بعدا تو جوک ها خوندم اینو فک کنم داشتن با دوستاش جرعت حقیقتی چیزی بازی میکردن 😅😅

میشه لطفا ۳ صلوات بفرستی برا تعجیل در فرج😇💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خاک عالم چرا ردش کردی😂😂

چ میدونسم زرتی با موتور همش میومد البته موتور سنگین بودا ولی از چهزش خوشم نمیومد دماغش بزرگ بود 😑نمیدونسم وضش خوبه ک 😐دوماه بعدش دیدم بینیشو عمل کرده😂بعد ب عمم گفتم این پسره دنبالم میفتاد شوهر عمم‌گف خاک تو سرت میدکنی این کیه باباش پولدارع خودش مغازه اهن الات داره با کلی زمین و خونه تو وسط شهر ماشین داره موتور داره همشم میره خارج😂اونموقع فهمیدم چ گوهی خوردم ک دیر شده بود

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
ی سری ی دختره زنگ زد خونمون گف گوشیو بده ممد گفتم ممد نداریم گف مگه میشه تو ی خونه ممد نباشه؟ بعد خن ...

میگ تو خیابون صدا بزن ممدددددد حداقل ۱۰ نفر برمیگزدن نگاهت میکنن

تکیه و توکل کن بر زنده ایی ک هرگز نمیمیرد...
چ میدونسم زرتی با موتور همش میومد البته موتور سنگین بودا ولی از چهزش خوشم نمیومد دماغش بزرگ بود 😑نم ...

😂😂😂درس میگیریم که ظاهر بین نباشیم 

بگذار #لبخندت حال تمام روزهای من را خوب کند.  ❤️                        
الان از کجا پیداش کنیم خو تو قبول میکردی بعد میرفت عمل می‌کرد 😂

من قبول میکردم الان عمرا عمل میکرد هیچ بدبخت و بی کس و کارم میبود تازه از من شارژم میخواس😂چون ردش کردم پولدار بود تو زندگیم ی نفرو رد کردم ک اونم پولدار ار اب در اومد هر چی گدا گشنس باهاش دوس شدم😂😂

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
من قبول میکردم الان عمرا عمل میکرد هیچ بدبخت و بی کس و کارم میبود تازه از من شارژم میخواس😂چون ردش ک ...

😂😂🤣🤣🤣😂😂

بگذار #لبخندت حال تمام روزهای من را خوب کند.  ❤️