yasnaaaii مدیر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 2518 عنوان قزوینی ها بیمارستان کوثر یا پاستور برا زایمان طبیعی؟ | مشاهده متن کامل بحث + 6425 بازدید | 58 پست بچها من بیمه سلامت دارم فقط بیمارستان پاستور هزینش۱۰ ملیون +هرشب بستری۱/۵حالا موندم انقد هزینه کنم یا برم کوثر با هشتصد تومن زایمان کنم بیام توروخدا تجربیاتتونو از این دوتا بیمارستان بگید میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستید🙏❤️خداجونم هزار مرتبه شکرت بخاطر هدیه زیبات برام حفظش کن لطفا😍❤️ 1401/08/18 | 21:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasnaaaii مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 2518 ببین تو زایمان طبیعی کار خاصی انجام نمیدن بخای ده میلیون بدی واقعا ارزش نداره خودت زور میزنی خودت در ... از این میترسم ک نتونم زایمان کنم یهو سزارین بشم میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستید🙏❤️خداجونم هزار مرتبه شکرت بخاطر هدیه زیبات برام حفظش کن لطفا😍❤️
باران_حسرتها عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 10827 از این میترسم ک نتونم زایمان کنم یهو سزارین بشم نه چرا نتونی اگه لگنت خوب باشه میتونی نگران نباش برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
yasnaaaii مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 2518 نه چرا نتونی اگه لگنت خوب باشه میتونی نگران نباش بابامم گیر داده برو دولتی انقد هزینه اضافی نکن جاش طلا بخر همه بیمارستانا ی کارو انجام میدن میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستید🙏❤️خداجونم هزار مرتبه شکرت بخاطر هدیه زیبات برام حفظش کن لطفا😍❤️
باران_حسرتها عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 10827 بابامم گیر داده برو دولتی انقد هزینه اضافی نکن جاش طلا بخر همه بیمارستانا ی کارو انجام میدن خب آخه طبیعیه دیگه.دکتر کار خاصی نمیکنه تو روند زایمان که.میخای بری دولتی مامای همراه بگیر برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
شب_روشن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 1572 چقد خوب راضی بودی پس؟ آره .دومیشم پنج شش روز دیگه میاد. اگر یادم نبود بیا خودت ازم بپرس دقیق و با ریز جزئیات برات تعریف کنم
شب_روشن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 1572 بابامم گیر داده برو دولتی انقد هزینه اضافی نکن جاش طلا بخر همه بیمارستانا ی کارو انجام میدن کی موعد زایمانته؟
شب_روشن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 1572 ببین تو زایمان طبیعی کار خاصی انجام نمیدن بخای ده میلیون بدی واقعا ارزش نداره خودت زور میزنی خودت در ... چه مشکلی برات پیش اومد تو روابط زناشویی؟ من که چیزی نشد. منظورت گ.شادی واژنه یا چیز خاص دیگه ای؟
best_momy عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 610 خب پولش زیاده اما ب زور جور کردیم باز خرجای دیگم هس هرچهی که به صلاحته ایشالا که زایمان خوبی داشته باشی خوشگلم
yasnaaaii مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 2518 آره .دومیشم پنج شش روز دیگه میاد. اگر یادم نبود بیا خودت ازم بپرس دقیق و با ریز جزئیات برات تعریف کن ... اگ تا اون موقع خودم زایمان نکنم🥴 میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستید🙏❤️خداجونم هزار مرتبه شکرت بخاطر هدیه زیبات برام حفظش کن لطفا😍❤️
yasnaaaii مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 2518 کی موعد زایمانته؟ دکتر گفته از۲۰ابان تا۴اذر منتظر باش میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستید🙏❤️خداجونم هزار مرتبه شکرت بخاطر هدیه زیبات برام حفظش کن لطفا😍❤️
yasnaaaii مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 2518 خب آخه طبیعیه دیگه.دکتر کار خاصی نمیکنه تو روند زایمان که. میخای بری دولتی مامای همراه بگیر چجوری باید مامای همراه بگیرم؟ میشه برا سلامتی نینیم صلوات بفرستید🙏❤️خداجونم هزار مرتبه شکرت بخاطر هدیه زیبات برام حفظش کن لطفا😍❤️
بانو۹۰ عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 3486 عععع منم انوری اذر میرم چند هفته ای زایمانت کیه؟ وای اصن نمیدونم چیکار کنم خیلی میترسم از این ک یهو ... من ۲۲هفته هستم اسفند زایمان میکنم انشالله نینی خوشگل ات به سلامت بغل کنی عزیزم
باران_حسرتها عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 10827 چجوری باید مامای همراه بگیرم؟ نمیدونم من نداشتم.فک کنم خود بیمارستانا دارن یا مراکز بهداشت.تحقیق کن یه خوبشو بگیر برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
باران_حسرتها عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 10827 چه مشکلی برات پیش اومد تو روابط زناشویی؟ من که چیزی نشد. منظورت گ.شادی واژنه یا چیز خاص دیگه ای؟ همون گشادی و بدشکلی ناحیه تناسلی.اکثرا پیش میاددور و بر من هر کی طبیعی زایمان کرده بعدش مجبور شده دوباره عمل کنه یا کلا نادیده بگیره.ولی نی نی سایت شنیدم بعضیا میگن مشکلی نداشتیم برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
شب_روشن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 1572 همون گشادی و بدشکلی ناحیه تناسلی.اکثرا پیش میاد دور و بر من هر کی طبیعی زایمان کرده بعدش مجبور شده ... آهان آره گشادی برا منم پیش اومد که قصد دارم بعد این زایمانم برم لیزر کنم میگن درست میشه...