2777
2789

سلام بچه ها 

از اول بگم 

من ۲۳ سالمه 

پسر عموم فکر کنم ۲۸ اینطورا یا بیشتر یا کمتر باشه دقیق نمی‌دونم چون ازش خوشم نمیاد نمی خوام اطلاعات دقیقی ازش داشته باشم 

این پسر عموم وقتی من بچه بودم می گفت وقتی بزرگ تر شد میام خواستگاری منم نمیدونستم تا اینکه بزرگ شدم فهمیدم 

حالا مامانش یعنی زن عموم هر جا میرم میگه عروسمه منم گفتم حالا از من بزرگ تر چیزی نگفتم

حالا فامیلا مونم میگن نامزد نداری من میگم ن یهو مامانم میگه چرا پسر عموش می دونه ن من راضیم ن بابام 

حالا هر کس منو نبینه میگه خواستگارم زیاد دارم ولی ب خاطر پسر عموم کسی نمیاد جلو فکر میکنن راسته در واقع اینطور نیست 

و الان ب خاطر یه مسئله ای با خانواده شون قطع رابطه کردیم اصلا همو ببینیم سلام نمی کنیم 

منم از پسر عموم خوشم نمیاد و بار ها ب مامانم گفتم من نمی خوام باهاش دعوا کردم ک دیگه نگو من نامزدشم 

تا الان ی چیزی گفتم گفت باشه از این ب بعد نمیگم 

وای حالا چطور جلو مامانمو بگیرم و دهن فامیلو ببندم 

یادم رفت بگم پسر عموم فهمید من نمی خوامش رفت برا خودش یکی پیدا کرد 

حالا راه کار بدین هر کس پرسید من چی بگم واقعا

ببخشید طولانی شد 

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولش فکر کردم اون عاشقته. هیچی ولش کن اون وقتی زن بگیره همه متوجه میشن

دوباره تنها میشوی تنها میخوابی تنها غذا میخوری و تنها میمیری... زندگی چیزی نیست جز روایت دویدن های مداوم شادی های کوتاه و غم های عمیق و ...

هیچی دیگ وقتی پسرعموت یکیو پیدا کرده همه میفهمن توهم مهمونی جایی رفتین حرف بندازبگو هیچ چیزیبینمون نیس

هفتمین کاربریمه همشم خودم لغو کاربری زدم دیگ شماره نداشتم باشماره همسایه اومدم😂😂مجبورم میفهمی مجبوررر
مگه نمیگی رفت برا خودش پیدا کرد.دیگه تو فکر چی ای

کل فامیل خبر دارن آبروم رفته هنوز ن ب باره ن ب دار همه خبر دارن می خوام قضیه رو جمعش کنم 

هیچی با لبخند بگو حرفای بچگی تو همون بچگی میمونن چیزی نیست

تا الانم دارن میگن واقعا من هر چی میگم فکر میکنن من خوام قایم کنم نگم

اولش فکر کردم اون عاشقته. هیچی ولش کن اون وقتی زن بگیره همه متوجه میشن

آره عاشقم بود همه متوجه بودن اما وقتی من گفتم نمی خوام باهامون قطع رابطه کرد اخلاقش کلا تغییر کرد 

هیچی دیگ وقتی پسرعموت یکیو پیدا کرده همه میفهمن توهم مهمونی جایی رفتین حرف بندازبگو هیچ چیزیبینمون ن ...

میگم باور نمیکنن 

بعدم مطمئن نیستم واقعا کسی رو پیدا کرده یا ن زن ب خاطر اینکه لج ما رو در بیار این جوری میگه